EXCLUSIV  Noi previziuni pentru Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Taur, Berbec, Scorpion. Proiecte importante pentru Capricorn

Foto Pexels
Foto Pexels

Zilele acestea, vor fi destul de încărcate, pline de blocaje, amânări, anulări, decizii luate fără pic de logică, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Aspectele zilei se vor simți cu vârf și îndesat la serviciu. S-ar putea să se întâmple unele evenimente care nu vor fi pe placul tău. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu lași pentru mâine sau luni ce poți face astăzi. Mai ales la serviciu. Trebuie să te organizezi mai bine. 

Gemeni

Cu greu vei reuși să pui punctul pe i, deci evită să iei anumite decizii sau să iei partea unor persoane. Încă nu știi adevărul. 

Rac

Tot ce spui poate fi folosit împotriva ta la un moment dat. Ar fi bine pentru tine să fii cât se poate de echidistant. Chiar și în sânul familiei. 

Leu

Îți faci calcule peste calcule și tot faci unele boacăne. Mai ales din punct de vedere financiar. Te agiți mult pentru nimic. 

Fecioară

Cum Mercur își va opri retrogradarea în semnul tău, îți dai seama că vei fi destul de confuz. Și bineînțeles, încăpățânat. 

Balanță

Profiți de prezența Soarelui și a lui Venus în semnul tău. Treci cu grație peste orice moment neplăcut. Vei fi mai dornic de distracție. 

Scorpion

Vor apărea multe schimbări pe parcursul întregii zile. Nu unele importante, ci unele mărunte și săcâitoare. Va trebui să ai multă răbdare. 

Săgetător

Luna își va începe tranzitul în semnul tău. Te vei trezi cu o serie de emoții greu de gestionat. Prietenii nu sunt familia ta neapărat. 

Capricorn

Este o zi bună din punct de vedere profesional. Poți pune la cale unele proiecte importante. Dar nu le poți face singur. Ai nevoie de sprijin. 

Vărsător

Te vei lovi de unele situații în care filosofia ta de viață va fi provocată. Dar cu încredere vei reuși să treci peste fazele grele. 

Pești

Câteodată trebuie să suferi o pierdere dacă vrei să câștigi ceva nou. Deci nu este cazul să deplângi pierderile, ci să te bucuri de câștig. 

 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel