Netflix ar putea transmite show-uri live, știri despre război și concursuri de talente

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

În viitor, platforma Netflix ar putea transmite show-uri live, știri despre război și concursuri de talente.

Netflix transmite că evaluează posibilitatea de a introduce show-uri transmise live în oferta sa.

Ştiri despre război, show-uri de standup comedy, concursuri de talente la care utilizatorii să poată vota în timp real concurenţii, seriale fără scenariu - toate ar putea deveni o premieră pentru platforma Netflix, care lucrează la o funcţie de live streaming, informează Deadline.

Compania s-a confruntat cu o serie de obstacole în ultima perioadă, iar acum încearcă să refacă şi să crească numărul de abonaţi, prin „implicarea” lor în show-urile live, o cale urmată deja de către alţi competitori din piaţă.

Competiţiile şi show-urile live nu vor fi însă şi în domeniul sportului, mai notează sursa citată, conform Mediafax.

UE vrea ca Netflix și Youtube să plătească costurile infrastructurii digitale

Comisia Europeană și-a dat o nouă sarcină: să-i facă pe giganții web să plătească pentru utilizarea infrastructurilor digitale. Anunțul vine în urma plângerilor operatorilor de telecomunicații din UE, inclusiv Vodafone, care și-au exprimat nemulțumirea într-o scrisoare deschisă adresată autorităților europene de reglementare în noiembrie anul trecut.

Operatorii au cerut „sprijin politic puternic pentru a se asigura că acțiunile de reglementare generează investiții în rețelele Gigabit, care vor necesita investiții suplimentare de 300 de miliarde de euro”. 

Operatorii trebuie să își actualizeze infrastructura (hardware, software, servicii etc.) pentru a oferi din ce în ce mai multă capacitate și lățime de bandă (cantitatea maximă de date care poate fi trimisă pe calea de comunicație în decurs de o secundă).

„A sosit momentul să reorganizăm remunerarea echitabilă a rețelelor. După DSA și DMA, acesta este acum unul dintre principalele domenii de lucru din spațiul nostru digital”, a scris Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă pe Twitter.

Plata ar trebui să fie așa-numitele GAFAM (Google, Facebook, Amazon, Apple, Microsoft) și Netflix care împreună au generat peste 55 la sută din tot traficul rețelei de telecomunicații, dar nu au adus nicio contribuție financiară la dezvoltarea rețelelor naționale (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel