Nava extraterestră pe care o vedem mereu pe cer

ozn
ozn

O mulțime de teorii au fost emise de-a lungul timpului despre extratereștrii și interesul lor față de noi. Însă doar una din ele implică și satelitul natural al Pământului, Luna.

Dintre toate teoriile apărute de-a lungul timpului despre extratereștrii, cea care spune că Luna este defapt o navă extraterestră care veghează asupra noastră este cea mai fantezistă.

Doi oameni de ştiinţă ruşi, Mihail Vasin şi Alexander Șerbakov, şi-au petrecut o mare parte din viaţă studiind această ipoteză şi au ajuns la concluzia că Luna nu provine din sistemul nostru solar şi că ar fi fost plasată artificial, pe orbita Pământului. Teoria este susţinută şi de alte date contradictorii cu privire la mostre aduse de pe Lună care prezintă difereţe mari de vechime, scrie evz.ro.

Unele sunt vechi de trei miliarde de ani, dar altele ar avea chiar şi peste cinci miliarde de ani, fapt ce ar face Luna mai veche decât propriul nostru sistem solar.

Cei doi au presupus că Luna este o navă extraterestră gigant, care a fost acoperită cu rocă ca să pară un satelit natural. Extratereştrii, având o tehnologie superioară nouă, au fost capabili să-şi deghizeze nava într-un corp ceresc şi au lansat-o pe orbită.

Susţinătorii acestei teorii cred că atât numărul mare de OZN-uri, cât şi craterele convexe produse de impactul cu asteroizi demonstrează foarte bine faptul că Luna este artificială. Atunci când un asteroid loveşte un corp ceresc produce un crater concav şi nu convex.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel