Monica Gabor vândută de Dinu Damaschin pe 1000 de euro şi apoi violată de Cristi Tănase

monica-gabor
monica-gabor

Monica Gabor le-a declarat poliţiştilor că a fost vândută de către Dinu Damaschin pentru 1000 de euro unui bărbat care a violat-o pe cînd avea doar 16 ani, susţin declaraţiile aflate la dosarul omului de afaceri acuzat de proxenetism.

Printre mărturiile care apar în dosarul în care Dinu Damaschin este acuzat de proxenetism se numără şi cea a Monicăi Gabor, fostă doamnă Columbeanu, care susţine că a fost vândută de Damaschin şi apoi violată, informează Realitatea.

"Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la "Latin" unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tănase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tănase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, dupa care m-a violat." Din acel moment tânăra ar fi început să meargă la diferite petreceri în calitate de damă de companie pentru diverşi oameni de afaceri.

În declaraţiile Monicăi mai apar şi omul de afaceri Corneliu Iacubov, despre care aceasta spune: "am fost plasata la o masa unde era Corneliu Iacobov si un om de afaceri din Slanic Moldova si prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus sa merg cu el intr o camera a vilei unde ne-am dus ulterior, sa intretinem relatii sexuale, iar eu am refuzat spunandu-i ca eu am inteles de la Dinu ca trebuie sa-i tinem doar companie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel