Modernizarea spațiului de joacă de la Fundeni, făcută cu 9.700 de euro

euro
euro

Asociaţia M.A.M.E. vă informează că, până la data de 4 aprilie 2012, s-au strâns pentru proiectul “Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi”, aproximativ 9.700 euro (8.500 euro si 60 mp pavele din cauciuc în valoare de 1.200 euro). Această sumă va fi utilizată pentru modernizarea şi dotarea spațiului de joacă existent în curtea Institutului Clinic Fundeni, având o suprafață de 384 mp (24x16 m).

Acest proiect este derulat la iniţiativa doamnei dr. Carmen Orban, Manager al Institutului Clinic Fundeni, cu sprijinul Asociaţiei M.A.M.E. și îsi propune:

- Mărirea siguranței în exploatarea obiectelor de joacă;

- Amenajarea unui loc de joacă într-un cadru cât mai prietenos care să le distragă atenția, măcar pentru câteva momente, de la durerile provocate de boală și tratamentele dure;

- Crearea unui mediu propice pentru stimularea sociabilității, dezvoltării fizice și a abilităților de coordonare motorie, având în vedere timpul îndelungat pe care îl petrec acești copii în spital.

“Cu dăruire şi dragoste pentru pacienţii noştri, putem crea lucruri extraordinare, iar condiţia de pacient este mult mai uşor de depăşit”, a declarat doamna dr. Carmen Orban, Manager Institutul Clinic Fundeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel