Urmărește emisiunea live


Mititelu vinde FC 'U' Craiova, după atacul fanilor: Decizia este definitivă și ireversibilă!

Mititelu vinde FC 'U' Craiova, după atacul fanilor: Decizia este definitivă și ireversibilă! Sursa: Pixabay
Mititelu vinde FC 'U' Craiova, după atacul fanilor: Decizia este definitivă și ireversibilă! Sursa: Pixabay

Familia Mititelu a decis să vândă echipa FC 'U Craiova' 1948 după eșecul cu FC Voluntari, scor 0-2, dar și după atacul suburban al ultrașilor craioveni.

Galeria U Craiova 1948 i-a cerut lui Adrian Mititelu, pe pagina de Facebook, să vândă echipa după înfrângerea suferită în fața echipei FC Voluntari. Fiul patronului, Mititelu Jr., a reacționat la Digi Sport.

'Decizia este definitivă și ireversibilă'

'Decizia este definitivă și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.', a spus Mititelu Jr.

'Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem'

'Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club', a spus Mititelu Jr. duminică seară, la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel