Urmărește emisiunea live


Mircea Badea a spus ce părere are despre filmul Teambuilding: Sunt gata să admit public

Mircea Badea a spus ce părere are despre filmul Teambuilding.

Mircea Badea a spus că se declară uluit de câtă lume vorbește despre filmul Teambuilding. Pe el nu-l interesează subiectul, dar a spus că nu înțelege cum de atâta lume, în loc să discute subiecte mai interesante, se ceartă pe această comedie.

Toată lumea a vrut să-și spună părerea despre filmul Teambuilding

„Mie nici nu mi-a trecut prin cap să mă uit la filmul Teambuilding. Toți oamenii care acum comentează au fost chitiți să se uite la pelicula din România. Am văzut că sunt unii viscerali - și într-o direcție, și în cealaltă. Eu nu o să mă uit la el pentru că viața este scurtă și am atât de multe alte lucruri de văzut încât să mă uit la filmul Teambuilding nu îmi dă prin cap. Și nici reacțiile din online despre el nu mă fac curios să mă uit.

Eu sunt gata să admit public, fără niciun fel de problemă și fără să mă uit, că este cel mai bun film făcut vreodată pe planetă. Care este cel mai bun film de pe planetă? Teambuilding. Iar dacă trebuie să zic că este cel mai prost, atunci zic că este cel mai prost. Accept cu bucurie ambele variante doar ca să scap de subiect pentru că nu mă interesează deloc. Sunt pur și simplu uluit care atâta lume din România se ceartă pe comedie asta”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Filmul este o satiră a vieții din corporație, care prezintă situații și întamplări amuzante dintr-un teambuilding, cu un final ce ne ajută să descoperim și latura umană a protagoniștilor. Acțiunea se desfășoară atât în București – Mind Space – dar și la munte – Hotel Belmonton, Padina, iar filmările au avut loc în perioada iulie – septembrie 2021.

„Teambuilding este cel mai funny scenariu la care am lucrat, cu cei mai mulți actori de comedie de după Revoluție. Este un film atipic pentru România, dacă stăm să ne gândim că a avut la cârma trei regizori din medii creative diferite: eu (online), Alex Coteț (publicitate) și Micutzu (stand-up). Cred că asta îl face o comedie completă, pentru toate tipurile de public”, spune Matei Dima, regizor și actor principal.

Sinopsis:

Emil (Matei Dima) se implică prea mult și pune presiune pe colegii săi. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează „pe orizontală” și îl face team leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). 

Din distribuția filmului fac parte: Matei Dima, Micutzu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu și mulți alții.

VEZI ȘI: Ați văzut Teambuilding? Cu ce alt film a fost încurcată celebra producție. Bulai dă verdictul: Eu sunt un critic și am urmărit atent (Video) - https://www.dcnews.ro/teambuilding_900973.html

VEZI ȘI: Mai bine îi dai bani lui „Adrian Elicopter de luptă” decât să plătești pentru Teambuilding. Ce țeapă poți să iei uitându-te la film - https://www.dcnews.ro/mai-bine-ii-dai-bani-lui-adrian-elicopter-de-lupta-decat-sa-platesti-pentru-teambuilding-ce-teapa-poti-sa-iei-uitandu-te-la-film_900877.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel