Mihai Rotaru, anunț despre viitorul lui Reghecampf la CS Universitatea Craiova, după dezastrul din Cupa României cu Sepsi - Video

Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova (captură video)
Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova (captură video)

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor. 

Sepsi OSK, victorioasă şi pe teren propriu, cu 2-1, s-a impus prin golul marcat de Marius Ştefănescu (66), care a trecut uşor de Nicuşor Bancu după o degajare lungă a portarului Roland Niczuly.

Finanțatorul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că Laurențiu Reghecampf nu va fi demis, dar sunt necesare anumite măsuri la echipă.

"E foarte mare tristețe, o decepție foarte mare, în momentul în care pierzi ambele obiective, în maniera asta. Ne apucăm de muncă, începând din seara asta. Nu am explicații după meci, văd totul ca un suporter. S-au gestionat destul de prost anumite situații în atac, prin Andrei Ivan, Markovic, Baiaram.

Ca bani nu ne afectează, dar ca glorie da. Până la urmă, identitatea unei echipe și forța ei o dau trofeele, sunt o componentă foarte importantă. Nu este o pierdere financiară, ci un venit neîncasat, pentru că nu aveam banii în buzunar.

Eu nu iau decizii la cald, nu începem să aruncăm cu păreri. Laurențiu a început o treabă, trebuie să o continuăm. Vedem unde am greșit, pentru că am greșit cu toții în acest sezon.

Am mai avut discuții și cu cei din conducere, din staff, eu zic că trebuie în permanență să iei decizii. Nu trebuie să o lăsăm, hai că vedem. În momentul în care ceva merge prost, trebuie să iei decizii, dar nu la cald, nu sub imperiul sentimentelor. Ei au spus la un moment dat că “hai să mergem, să lăsăm lucrurile să se liniștească”. Poate fi o decizie bună, dar nu este și părerea mea. Nu însemnă că adevărul e de partea mea. De mâine, de poimâine trebuie să facem calculele.

N-a existat niciun obiectiv în contract (n.r. – cu Laurențiu Reghecampf), dar obiectivele sunt cele impuse în cadrul grupului. Nu neapărat reziliem contractul dacă nu ne calificăm în finala Cupei sau în cupele europene. Poate e vina noastră, a celor din partea administrativă.

Sunt povești cu Mirel Rădoi. Nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate să fie noul antrenor, peste un an, peste o lună, peste trei ani. Nu luăm în calcul în acest moment și nu e stilul nostru, să discutăm cu un alt antrenor cât timp avem antrenor", a spus Mihai Rotaru, potrivit DigiSport.

VIDEO REZUMAT CS Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel