EXCLUSIV  „Mici ravagii“ pentru această zodie. Daniela Simulescu: Zile pline de neputință. Îți recomand sport, mai ales dacă ești anxios

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu a spus ce probleme va întâmpina o anumită zodie în săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022.

Astrologul Daniela Simulescu a spus cum va fi săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022 pentru zodia Berbec:

„Sunt ultimele zile ale lui Marte în semnul tău. De obicei, când Marte ajunge spre gradul 29, face mici ravagii. Se pot întâmpla mai multe situații, dar de obicei următoarele două: ori te-a apucat o lene și nu știi ce să faci și cum să faci. Ai vrea, dar nu găsești o motivație, te înfurii, te enervezi, te superi, dar nu faci nimic. De asemenea, mai poate fi situația în care simți că n-ai făcut multe lucruri în ultimul timp și încerci să le faci pe toate condensate într-o săptămână și nu-ți vor ieși pentru că, bineînțeles, când te grăbești, nu câștigi neapărat, mai ales când sunt unele lucruri unde vrei să supra-compensezi.

Zilele acestea sunt pline de imbolduri, dar sunt pline și de neputință. Spre finalul săptămânii, careul cu Pluto nu este foarte ajutător, ci este declanșator, iar dacă te ști mai frustrat, cu chestii pe care nu le-ai spus, nu le-ai manifestat, spre sfârșitul săptămâni poți să te superi, să te enervezi. Eu îți recomand sport, mișcare, energie, mai ales dacă ești anxios. Să găsești activitățile acelea care te fac să uiți. Activități în care să nu faci vreo mare greșeală.

Luna Nouă de pe data de 29 se produce în Casa a 4-a și n-ar strica să vezi cum te raportezi la familie, cum vorbești cu părinții, ce se întâmplă acolo. Nu trebuie neapărat să vorbești, dar s-ar putea să fie anumite evenimente sau anumite știri. Comunicarea e foarte importantă. Vorba dulce mult aduce. Venus și Mercur sunt în Casa a 3-a, deci ai nevoie să vorbești într-un fel astfel încât să obții unele lucruri“, a precizat, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop iulie 2022: Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Tonul pentru restul anului

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion cu privire la evenimentele astrologice ale lunii iulie. Vor fi destul de multe îngrijorări pe plan financiar. Pe de altă parte, vom avea șansa să ne revizuim proiectele începute în mai. 

A trecut deja o jumătate de an. Destul de încărcată, și nu doar din punct de vedere astrologic. Luna iulie dă tonul pentru restul anului 2022. Intrarea lui Marte în Taur vrea să ne arate ce este practic și concret în viața noastră, iar Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie vrea să scoată în evidență dacă am evoluat sau nu din ianuarie până acum. Marte se apropie de Uranus și Nodul Nord și de careul cu Saturn. Deci vom trece prin multe îngrijorări din punct de vedere financiar. Astrele ne invită să ne și distrăm, dar să ne și asigurăm că avem o rezervă.

Cu Mercur și Venus în tranzit în semnul Racului, vom căuta siguranța, liniștea și armonia în orice. Jupiter va retrograda începând cu data de 28 iulie și va readuce în fața noastră toate inițiativele începute după 11 mai. Sau te vei trezi că ai lăsat viața să treacă fără tine și că este cazul să nu mai aștepți să pice nimic din cer, ci să te apuci de treabă. De asemenea, îți vei da seama unde ai avut încredere oarbă și zero dovezi concrete.

PREVIZIUNI LEU/ ASCENDENT ÎN LEU ÎN IULIE 2022!

Trebuie să îți regăsești resursele interioare, să ai grijă de sănătatea ta emoțională, de energia ta. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în acelați timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine. Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel