Medicina Tradițională Chineză, introdusă în spital. Ce boală vindecă

Medicină Tradițională Chineză
Medicină Tradițională Chineză

Două cabinete de Medicină Tradițională Chineză vor fi inaugurate în cadrul spitalului social Sfântul Nectarie din Capitală.

Evenimentul de inaugurare va avea loc marţi, 16.07.2013, cu începere de la orele 13:00. La eveniment va participa o serie de oficialități: ambasadorul Chinei, dna Huo Yuzhen, primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu și viceprimarul Capitalei, Dan Darabond.

La ceremonie vor mai lua parte: Prof. Dr. C. Ionescu Târgoviște de la Institutul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N. C. Paulescu și profesorul Wang Shijie, specialist în medicina tradiționala chineză, inventatorul aparatului pentru vindecarea diabetului prin intermediul undelor magnetice, denumit WSJ - B marca Jiren Taihe, premiat cu cea mai înaltă distincție "Cupa Hua Tuo pentru invenții", la organizația chinezilor din întreaga lume.

În anul 2004, Wang a primit ca premiu o statuetă de aur pentru invenția sa, pe diploma de inovație fiind scrise personal de către președintele Chinei, Hu Jintao, cuvintele: "Invenție chinezească".

Acest aparat este considerat Revoluția Verde pentru tratarea diabetului, fără utilizarea de substanțe medicamentoase. Profesorul Wang este clasat printre primii 100 inventatori din China.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel