Marta nu e Boldea

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Pe deputatul Mihail Boldea din Galaţi era gata- gata să-l caute până în Kenya şi-napoi însuşi preşedintele.

 Traian Băsescu spunea că îl va găsi şi în gaură de şarpe şi-l va aduce în patrie! Îl şi vedeam pe Băsescu cutreierând lumea după deputat.

 Marta însă pare să-l lase rece. Este adevărat că în timp ce Boldea păcălise mai multe bătrânici din Galaţi, Marta a păcălit doar statul roman în calitatea lui de şef de cabinet al şefului fiscului.

 De aceea lui Boldea I s-a reconstituit traseul în câteva ore. Şi tot din acelaşi motiv, preşedintele Traian Băsescu îi dădea sms-uri în direct, iar deputatul îi răspundea tot live.

 Cu Manta nu vrea nimeni să comunice, probabil că preşedintele ştie că finanţistul nu este o fire prea comunicativă.

 Nici măcar soţia sa, care l-a dat dispărut după 4 zile, nu vrea să comunice. Motivul invocat de nevastă pentru întârzierea cu care a sesizat că nu vine acasă este obiceiul lui Codruţ de a dispărea din când în când. Mai ales când era prins cu treaba. Şi ca să nu-l deranjeze, nevasta nu îndrăznea nici măcar să-I dea un telefon seara, să se îngrijească dacă şi-a pus pijamaua şi şosetele ca să nu răcească.

 Probabil că singurii care vor să comunice cu Codruţ sunt colegii şi prietenii săi din Monaco. Îi leagă multe.

 Poate l-au chemat la ei. Întrebarea este cine sunt ei? Nu mă refer acum la Blejnar şi alţi pioni de pe tabla de şah a corupţiei, ci de adevăraţii regi. Nici pe ei nu-I caută nimeni. Oare pentru că ei trebuie să se caute? Cine ştie?

 În orice caz, învăţătura acestei paralele este aceea că dacă vrei să fii un peşte mare nu pleci în Kenya, pleci la Monaco. Boldea îşi merită soarta, afacerile nu se fac în Galaţi, ci la Vamă, la Garda financiară, şi nu cu terenuri şi 3 case vechi, ci cu vagoane şi tiruri. Este clar, Boldea nu se califică pentru şcoala lui Băsescu. Marta, da.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel