Marius Croitoru (FC Botoşani) - Meciul cu Politehnica Iaşi va fi destul de dificil

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, apreciază că meciul din etapa a 13-a a Ligii I contra formaţiei Politehnica Iaşi va fi unul "destul de dificil", împotriva unei echipe "foarte bine aşezate".

"Va fi un meci destul de dificil, pentru că este o echipă bună, din partea superioară a clasamentului, o echipă care stă foarte bine în teren, cu un mix de jucători cu experienţă şi jucători mai tineri, cu un antrenor foarte bun. Până acum au demonstrat că locul pe care îl ocupă în clasament este meritat", a declarat Croitoru în conferinţa de presă pe care a susţinut-o joi.

Deşi Politehnica Iaşi este formaţia gazdă, derbyul Moldovei se va disputa pe Stadionul Municipal din Botoşani, formaţia ieşeană luând decizia ca o parte din meciurile de pe teren propriu să le dispute la Botoşani, ca urmare a unor lucrări de amenajare a gazonului de pe Stadionul "Emil Alexandrescu".

"Derby este numai pe teren, nu în afară. Nu avem orgolii, nu avem nimic cu cei de la Iaşi. Dimpotrivă, îi respectăm pentru tot ceea ce fac acolo. Cu siguranţă că şi ei ne apreciază pentru tot ceea ce am făcut în Liga I. (...) Noi suntem oaspeţi. Tratăm echipa Iaşiului ca echipă gazdă. Noi vom veni şi ne vom schimba în vestiarul oaspeţilor, pentru că aşa este normal. Ei se ocupă de tot ceea ce înseamnă organizarea meciului şi normal este să îi respectăm pentru ceea ce fac", a afirmat Croitoru.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel