EXCLUSIV  Mantrele, afirmații care te ajută să obții succesul. De ce să spui „ALEG”

Pixabay
Pixabay

Nicoleta Ghiriș, astrolog specialist Feng Shui, vorbește despre cum pot fi folosite mantrele. 

„Universul se așteaptă de la noi la comenzi”, a început să explice Nicoleta Ghiriș, astrolog specialist Feng Shui. „Fără comenzi noi nu putem să accesăm tot ceea ce ne dorim. De obicei, începem să spunem aș vrea, dă Doamne, sau facă-se voia Ta, cum spun mulți în biserică sau își pun o dorință și aleg un cuvânt. De aceea în Univers este extrem de important gândul, este prima unealtă care ne-a fost lăsată aici, apoi este cuvântul și mai apoi este fapta. 

Fără cele 3 mari unelte, noi nu prea putem să ne descurcăm aici și trebuie să știm cum să le folosim și ele sunt purtătoare de energii, deci revenim la energiile Universului, peste tot există. Eu mereu spuneam de mică că este energie și chimie, chiar sunt importante să știm să le folosim. Ce cuvinte, cum când folosim cuvintele. Noi vorbim, foarte mult, mai ales sexul frumos vorbește foarte mult, dar trebuie să ne și alegem ce vrem să spunem, pentru a nu emite anumite energii”, a mai spus Ghiriș. 

Mantrele personale ne pot modela viața

Astrologul a vorbit și despre cum gândurile devin mantre și ne modelează viața 

„Trebuie să emitem unul, două sau trei gânduri, aceste mantre personale, să ne ținem de ele. Este cel mai bine ca tu să îți emiți o mantră personală. Pentru că mantra universală este universal valabilă, dar nu este pentru cine ești tu și pentru ce îți dorești tu. Și atunci este bine să ai mantra ta personală, să ai una, două sau trei mantre de care să te ții. Ți le pui pe frigider, ți le pui pe laptop, ți le pui asupra ochilor tăi, pentru că tu o să le uiți și nu o să mai știi să începi să gândești acele mantre, pentru că prima oară ar trebui să le gândești, nu neapărat să le spui, trebuie să gândești mantrele în fiecare zi ca să ajungi la ele. 

Noi suntem aici, entități venite să alegem. Să alegem calea noastră. Toată lumea spune că avem liber arbitru. Liber arbitru înseamnă a alege. Și atunci există un cuvânt de legătură pe care îl avem aici și trebuie să îl folosim. L-am întâlnit în cartea „Conversații cu Dumnezeu” și cuvântul de legătură cu Universul este ALEG! Dacă nu spunem cuvântul aleg înainte de orice ne-am dori nu se recepționează în Univers”, a mai explicat Ghiriș. 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel