EXCLUSIV  Lună PLINĂ în Scorpion, 7 mai 2020. Impact MAJOR asupra relaţiilor

Horoscop, luni, 25 ianuarie 2021
Horoscop, luni, 25 ianuarie 2021

Ziua de 7 mai aduce o nouă lună plină în Scorpion. Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, anunţă că fenomenul va avea efecte majore pentru zodii. 

Luna plină începe în jurul orei 13,45. Asta înseamnă că Soarele şi Luna vor fi în opoziţie la grad perfect, potrivit astrologului Daniela Simulescu. 

"În astrologie, Luna Plină este considerată moment de închiere, de scăpat de ceea ce nu ne mai trebuie. În preajma datei de 7 mai, mulţi veţi simţi nevoia să spuneţi adevărul. Soarele este în Taur, şi avem o energie foarte pământeanu, şi Luna în Scorpion, plină de durere, de traumă, de suferinţă, de cicatrici. Avem de-a face foarte mult cu nevoia de a renunţa, de a omorî ce nu funcţionează în noi. Luna plină din 7 mai are următoarea definiţie. Adevărul doare, dar te eliberează", a declarat Daniela Simulescu. 

"Asta este responsabilitatea noastră"

"Noi avem impresia că Luna în Scorpion îşi deformează puţin realitatea, că aşa îi place. Dar să nu mai aşteptăm de la ceilalţi, mai bine să mergem noi să spunem, să cerem clarificări. Gândiţi-vă foarte bine că, decât să trăiţi într-o stare letargică, în care nimic nu e sigur, mai bine spuneţi lucrurilor pe nume. Balonul de săpun se sparge, şi atunci pică şi ce e pe el. E adevărat că pandemia a scos mulţi demoni din noi şi luna plină în scorpion îi scoate şi mai mult la suprafaţă. Ne place să ne minţim pe noi, dar şi pe ceilalţi. Acum, că ceilalţi ne mint pe noi nu e responsabilitatea noastră, responsabilitatea noastră e să nu ne minţim noi pe noi. Pentru că astfel vom şti să le cerem oamenilor să nu ne mintă", a mai spus astrologul DC NEWS. 

Ce vrea Luna Plină 

"Pentru următoarele şase luni, până vom avea luna nouă în Scorpion, moment propice să o luăm de la capăt, luna plină de acum vrea să scoatem din noi tot, să avem un tranzit emoţional cât mai sănătos, să nu vrem pur şi simplu să ţinem în noi ceea ce nu funcţionează. Dar când reuşim să ne eliberăm de ce nu mai funcţionează, totul e mai bine. Uitându-mă în astrograma acestui moment, e bine să ne spunem dreptatea personală, dar să nu avem aşteptări de la alte persoane. Nu faceţi reproşuri, fiecare este liber! În astrograma momentului, mai există un punct important. Pe 7 mai, folosiţi tot ce se întâmplă pentru a scoate din voi tot ce nu funcţionează. Veţi trăi mai puternic cu voi înşivă. Marte, care este guvernatorul Lunii Pline, se află în vărsător şi în careu cu luna plină. ", a mai explicat aceasta. 

Impact MAJOR asupra relaţiilor 

"Dacă ai aflat că partenerul te înşeală sau dacă pur şi simplu nu mai vrei să rămâi în relaţia asta, nu te mai simţi bine, nu mai vrei să tragi de tine, schimbă ceva. Ridică-te şi spune GATA, până aici mai pot. Luna asta plină vrea să rupi tot ce nu merge. Am avut starea de urgenţă, unii au stat singuri, unii cu partenerul, ne.am plictisit de aceste persoane. Luna în Scorpion vine să arate câtă mizerie este sub preş. Cei care nu vor să fie fericiţi cu ei înşişi, vor rămâne cu mizeria asta. Şi dacă se adună, preşul se ridică şi e doar un morman de mizerie. De ce ne place ce e toxic? Pentru că în adâncul sufletului simţim că nu merităm iubire. Dacă în adolescenţă, copilărie, am trecut prin momente neplăcute din punct de vedere emoţional, ajungem să credem că iubirea înseamnă doar durere. Dar nu e adevărat! E bine să folosim adevărul dureros!", a mai spus Daniela Simulescu. 

"Vine Venus retrograd şi, dacă nu am fost oneşti cu noi, va fi mai mult deranj. Venus retrograd va arăta că nici voi nu sunteţi sfinţi, dacă nu aţi fost oneşti cu ceilalţi. Acceptaţi adevărul, oricât de mult doare. Folosiţi-l pe Uranus în opoziţia cu luna plină. Nu mai opuneţi rezistenţă", a conchis astrologul. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel