Luna Nouă în Gemeni, din 30 mai 2022, este minunată. Încep schimbări prețioase. De la cine vei avea de învățat în funcție de zodie

foto pexels/ Luna Nouă în Gemeni, 30 mai 2022
foto pexels/ Luna Nouă în Gemeni, 30 mai 2022

Ziua de luni, 30 mai 2022, când vom avea o Lună Nouă în Gemeni, este o zi bună pentru a începe o schimbare, pentru a ne schimba atitudinea față de ceea ce ne înconjoară, prin sfaturi prețioase pe care le vom primi. 

”Fiind în sextil cu Jupiter și cu Marte, veți primi sprijin, ajutor, veți avea și curajul de a începe ceva. Mercur, guvernatorul Gemenilor este în Taur și în careu cu Saturn. E posibil să ni se pară că lucrurile sunt făcute doar în alb și negru, însă ar trebui să încercăm să vedem toate perspectivele. 

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să începem lucruri, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. 

Luna Nouă în Gemeni vorbește despre schimbare, diversificare, informație, despre cunoaștere, despre a învăța lucruri noi. Se va petrece pe casa a 9-a și este vorba despre a discuta cu cineva superior nouă care ne va aduce revelații.” scrie Astrosens.ro. 

De la cine vor învăța zodiile cu ocazia acestei Luni Noi din semnul Gemenilor?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 3-a, tu chiar ai nevoie să vorbești cu oamenii din jurul tău sau să înveți ceva nou. Luna Nouă vine cu o nevoie de noutate, prospețime. Poate fi și o perioadă pentru a vizita locuri noi, pentru a merge într-un loc unde nu ai fost niciodată până acum. Poți învăța atât de la oamenii care te înconjoară, cât și de la experiențele trăite în locurile pe care le vei vizita. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă este în casa a 2-a. Învață cum să cheltuiești banii într-un mod mult mai eficient. Întreabă cum ai putea să investești, cum ai putea să lucrezi mai puțin și să câștigi mai mult. Ai putea să înveți de la cineva care se pricepe în chestiuni financiare, poate un om de afaceri, un investitor, un curs online de educație financiară, orice din zona asta se va dovedi bun pentru tine în această perioadă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă e în semnul tău. Te avantajează, te poți înscrie la orice cursuri vrei, poți să îți alegi o facultate, indiferent de vârstă, de educație, de statut. S-ar putea să auzi la cineva despre reconversia profesională. Nu e niciodată prea târziu. Învață de peste tot, tu ești cel mai bine aspectat spre a învăța, spre a utiliza informația la maxim. 

Citește continuarea pe Astrosens

”Cu Luna Nouă în Gemeni, în sextil cu Jupiter și Marte veți primi sprijin, ajutor și veți avea și curaj să începeți ceva, doar că această Lună Nouă în Gemeni nu vine singură. Guvernatorul Gemenilor, Mercur, e în Taur, puțin retrograd și-n careu cu Saturn. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre schimbare, diversitate, despre a vedea o situația din mai multe unghiuri. Careul dintre Mercur, guvernatorul Gemenilor, și Saturn din Vărsător, ne face să credem că există doar alb și negru în această lume și că nu are cum să există și altfel, dar Luna Nouă în Gemeni zice `mai ascultă și oamenii din jurul tău și ai să vezi că există și alte variante`.” spune Daniela Simulescu. 

Luna Nouă în Gemeni de luni, 30 mai 2022, vorbește despre oamenii apropiați, mai spune astrologul, despre situații de comunicare. ”Luna Nouă în Gemeni ne spune că este cazul să vedem și alte variante, fiind vorba despre chestiunile mai superficiale, de zi cu zi” completează Daniela Simulescu.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel