EXCLUSIV  Luna Nouă în Fecioară, influenţe nebănuite asupra vieţii şi a zonei financiare. Astrolog DC News: O simplitate care ne face să strălucim

Daniela Simulescu a vorbit despre modul în care Luna Nouă în Fecioară ne influențează viața.

„Când mai vorbim de energia Fecioarei mai vorbim de simplitate, de minimalism. În goana noastră să trăim bine, să avem de toate, nu ne dăm seama că avem dulapul plin de tot felul de borcănele – dar sunt curioasă dacă ne uităm dacă a mai expirat ceva, le lăsăm acolo, așa le lăsăm și în timpul vieții. Se adună lucruri în casă, haine, obiecte”, a transmis ea, într-o emisiune DC NEWS.

„În loc să ne facem spațiul mai aerisit, să ne simțim mai bine când vedem, să fie pentru noi, nu pentru ceilalți, totul pleacă de la aerisire, de la simplitate, de la minimalism. Este vorba «Mai puțin este mai mult». Acum contează să fie cât mai puțin. De ce să ai tot felul de bibelouri, tot felul de mileuri cum era pe vremuri? Țin și eu minte cum erau dulapurile pline. Acum nu vă plac dacă sunt mai goale, nu vă fac să vă simțiți bine?”, a adăugat Daniela Simulescu.

 

VEZI ȘI: ZODIA susținută de Univers chiar de azi și detaliul care poate face din 2022 cel mai bun an!

"O simplitate care ne face să strălucim"

„Vorbim despre simplitate, o simplitate care ne face să strălucim. Atunci când avem spațiu din toate punctele de vedere, avem disponibilitate pentru mai multă energie, pentru mai mulți oameni și, bineînțeles, calitate. Energia fecioarei se referă și la lucrurile bine făcute. Decât să ai 10 bibelouri, mai bine cumperi o sculptură micuță, finuță, dar care să fie de calitate”, mai spune astrologul.

„Decât să arunci banii pe tot felul de prostioare, să ai de toate, nu mai bine te gândești «De ce mi-ar trebui un șifonier plin»? Mai ajuți și mediul. Atunci când vorbim de Fecioară, vorbim și de grijă: pentru animale, pentru natură, pentru Pământ, pentru grădină. Trebuie să consum mai puțin, mai eficient, să-mi optimizez și bugetul, dar și viața mea. Treceți peste faptul că este pandemie, că se întâmplă atâtea lucruri, haideți să ne facem viața simplă în modul nostru”, mai spune Daniela Simulescu.

„Și cu banii trebuie să găsiți un mod mai eficient de a-i cheltui. Data viitoare, când încercați să vă cumpărați o cămașă, încercați să vă duceți pe zece site-uri, să vedeți. Așa este Fecioara, caută cea mai bună ofertă și negociază și întreabă”, a conchis ea.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel