Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Luna Nouă în Berbec în conjuncție cu Chiron, în 1 aprilie 2022. ”Vorbim despre răni care nu vor fi niciodată vindecate”

foto pixabay/ Lună Nouă în Berbec, 1 aprilie 2022
foto pixabay/ Lună Nouă în Berbec, 1 aprilie 2022

În 1 aprilie 2022, vom avea o Lună Nouă în Berbec în conjuncție cu Chiron. 

”Luna Nouă în Berbec se va produce în 1 aprilie, pe la 9:24 - 9:25. Nu este ziua păcălelilor, deloc! Da, am putea spune că e prilej de bucurie, jocuri, energie, dar e o Lună Nouă în conjuncție cu Chiron. Și când vorbim despre Chiron, vorbim despre răni care nu vor fi niciodată vindecate, vorbim despre respingere, abandon și o întreagă suită de emoții, de neputințe, de limitări.” a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens. 

Chiron, despre faptul că există în noi răni pe care nu le vom vindeca niciodată

”De Lună Nouă se spune să ne putem intenții, dorințe, să începem lucruri. Da, e bine, dar pe Luna aceasta Nouă trebuie să avem grijă ce începem. Este și conjunctă cu Mercur, coordonatorul astrogramei, dar și cu Chiron.” atenționează astrologul. ”Chiron va arăta întotdeauna locul unde ne temem de abandon și de respingere, pentru că, până la rană nevindecată, pentru că prima lui rană a fost abandonul mamei, apoi rana fizică, din picior, pe care nu a putut să o vindece. Deci unde găsiți Chiron în astrogramă reprezintă locul unde ne simțim abandonați și unde ne facem rău. Unde apare Chiron e o problemă foarte mare, care duce la dependențe fizice de oameni sau vicii și-și va face foarte mult rău. Când vorbim de Chiron vorbim de multă toxicitate, dar și despre faptul că există în noi răni pe care nu le vom vindeca niciodată. Chiron, în mitologie, a trebuit să renunțe la nemurire ca să poată scăpa de durere. Dar nu a scăpat, a fost un schimb. Asta ne învață Chiron: că suntem vulnerabili. Asta vrea să ne învețe Chiron că nu are cum să nu există suferință, abandon, rușine.” spune Daniela Simulescu. 

”Mai are o cale acest Chiron: cheia prin care putem descuia o suferință. Nu înseamnă că scăpăm de ea, ci că o acceptăm, o cicatrice cu care mergem în viață. Luna Nouă în Berbec vorbește despre sine, despre cum sunt eu fizic, dar cum sunt și pe dinăuntru” a continuat astrologul, care a mai spus că Luna Nouă se petrece în casa a 11-a care are legătură cu oamenii din jurul nostru, cu prietenii, cu societatea. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel