Lumina din haos: Efectele Lunii Noi în Vărsător

Lorina Corozan (Skat) a realizat o analiză în care vorbește despre efectele Lunii Noi în Vărsător, până în ultima săptămână de februarie.

Iată analiza astrologului:

Stările de emotivitate accentuată provocate de faza de Lună Nouă ce se va forma în februarie deja încep să se resimtă. Tendinţele de a acţiona însă, ştiut fiind că Luna Nouă îndeamnă la noi deschideri, vor fi valabile timp de două săptămâni de la formarea fazei exacte, în ziua de 8, în semnul Vărsătorului, pe o casă a parteneriatelor.

Ca semn original, invovator şi rebel, Vărsătorul îi ajută pe unii să se detaşeze intelectual în primul rând şi să atingă înţelepciunea colectivă. Informaţiile vor fi transmise şi asimilate rapid, iar concluziile ce se vor trage pot ului şi electriza, mai ales că Luna şi Soarele aspectează cu guvernatorul semnului gazdă, Uranus, reaprinzând focul Berbecului unde el se află de câţiva ani.

Se ştie că Vărsătorul este condus de două planete însă: una este acest Uranus, iar alta este Saturn. Un aspect benefic între doi stăpâni ai aceleiaşi zodii întăresc solicitările acesteia. Şi de această dată probabil că vom dori să lăsăm în urmă ceea ce blochează de mult timp şi să facem primii paşi spre viitor. Pentru acest lucru este nevoie să dizolvăm îndoielile, să ne dăm seama de unicitatea noastră, să ne separăm de tot ce înseamnă rebut, pornind de la proastele obiceiuri, proastele teorii şi ajungând la cei ce ne-au stopat până în prezent, urmând să alegem eliberarea şi noua cale alături de oamenii care sunt în asentimentul nostru.

Singurul aspect astrologic ce ne poate sta în cale acum este careul cu Marte din Scorpion, căci dacă îi urmăm îndemnul în grabă şi pripit, ne poate turna în cap o găleată cu apă aproape îngheţată care să ne scuture.

Unică planetă retrogradă în harta aceasta este Jupiter în Fecioară, care trimite ce-i drept nişte raze tensionate spre Luna în cauză. 

Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel