Liga I: Chindia Târgovişte - FC Botoşani, rezultat final. Meci decis în ultimele minute

FC Botoşani a disputat un meci împotriva echipei Chindia Târgoviște, duminică, în deplasare, la Ploieşti, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

FC Botoșani a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost reuşit de croatul Marko Dugandzic (89), după o pasă de peste 40 de metri a lui Jonathan Rodriguez. Dugandzic a marcat la meciul său de debut pentru Botoşani.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a obţinut o victorie meritată, la capătul unui meci dominat de la un capăt la altul. Oaspeţii au avut două bare, prin Stefan Askovski (42) şi Darius Haruţ (45+1), din lovitură liberă, dar şi un gol anulat eronat, marcat de Dugandzic.

Chindia, care a câştigat în tur cu 3-0, a avut şi ea o bară, prin Cristian Neguţ (77). FC Botoşani e neînvinsă de patru etape, în care are trei victorii şi un egal. Chindia e fără victorie de trei meciuri, în care are un egal şi două eşecuri.

AFC Chindia Târgovişte - FC Botoşani 0-1 (0-0), Stadion Ilie Oană - Ploieşti A marcat: Marko Dugandzic (89). Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: George Rădulescu (Bucureşti) Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) LPF, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel