LG schimbă abordarea. Cel mai nou smartphone se va numi „Velvet”

Următorul smartphone LG se va numit LG Velvet (catifea, n.r.), renunțând la tradiționalele combinații de litere și cifre.

Următorul smartphone LG se va numit LG Velvet (catifea, n.r.), renunțând la tradiționalele combinații de litere și cifre, „în favoarea unor nume familiare și expresive care vor ajuta consumatorii să înțeleagă ce dispozitiv este cel mai bine potrivit pentru personalitatea sa", a anunțat compania, conform The Verge. LG a dezvăluit deja noul dispozitiv și noul design.

Designul LG Velvet va fi diferit față de telefoanele companiei sau cele contemporane. LG nu va folosi secțiuni ridicate care să conțină camerele de pe spatele smartphone-ului, așa cum este comun acum.

Numele este unul caracteristic

Compania a spus că numele de „catifea" are scopul de a „evoca imagini ale limpezimii lucioase și ale blândeții premium", caracteristici ale noului dispozitiv.

„Noul nostru branding reflectă asupra trendurilor contemporane de a adresa gusturi și emoții personale ale consumatorului, cu o mai mare concentrare pe design", a spus vicepreședintele general al LG, Chang Ma. „Este o abordare mai intuitivă despre care suntem siguri că va rezona cu consumatorii de azi și ne va ajuta să obținem o identitate de brand mai clară".

LG nu a mai oferit alte detalii despre Velvet, adică nu există încă un preț și o dată de lansare, însă sursele coreene transmit că noul telefon va fi lansat pe 15 mai. Noul design este menit să aducă succesul pe care compania l-a avut cu seria Chocolate, de dinaintea smartphone-urilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel