Legea ce prevede că Guvernul trebuie să stabilească zilele libere până la data de 15 ianuarie a fiecărui an - promulgată

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede că Guvernul trebuie să stabilească, prin hotărâre, până la data de 15 ianuarie a fiecărui an, zilele de muncă pentru care se acordă zile libere, care preced şi care succed sărbătorile legale. Legea completează art. 139 din Codul muncii.

'Până la data de 15 ianuarie a fiecărui an, se stabilesc prin hotărâre a Guvernului, pentru personalul din sistemul bugetar, zilele lucrătoare pentru care se acordă zile libere, zile care preced şi/ sau care succed zilelor de sărbătoare legală în care nu se lucrează, precum şi zilele în care se recuperează orele de muncă neefectuate', prevede actul normativ.

Tot miercuri, şeful statului a promulgat Legea pentru modificarea Legii nr. 43/2014 privind protecţia animalelor utilizate în scopuri ştiinţifice şi Legea pentru completarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel