Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după ce Rebecca Prodan a preluat conducerea unui club de fotbal

Laurențiu Reghecampf: Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată
Laurențiu Reghecampf: Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat după ce Rebecca Prodan a devenit cel mai tânăr conducător de echipă de fotbal din Liga 1. 

"E o strategie pe care o fac cei de acolo, de la Hermannstadt. Nu am vorbit foarte mult pe tema asta. Așa cum o știu eu pe Ana, sunt sigur că o va ajuta mult pe Rebecca și la urma urmei asta este meseria ei, să aducă fotbaliști peste tot, nu numai la Hermannstadt.

Întotdeauna a făcut lucrul ăsta din suflet, niciodată nu a făcut-o pentru bani. Ana este un om foarte bun, foarte corect, care nu pune banii înainte de orice, dar până la urmă este un business, pe care ea trebuie să îl susțină. Dar de foarte multe ori ea încearcă să ajute jucătorii, în primul rând. Cluburile nu au bani, încep să intre în discuții despre chestia asta, niciodată nu a pus banii înainte de viitorul unui jucător sau performanțele unui club.

De aceea cred că tot ceea ce a făcut ea până acum o să îi reușească, pentru că nu are nevoie să spună unui club `Dă-mi banii să îți aduc un jucător`. Totdeauna ea a încercat să ajute jucătorii, să crească jucătorii, să le ofere un viitor și dacă se rezolvă chestia asta să câștige bani într-un viitor apropiat", a spus Laurențiu Reghecampf, pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel