Laura Nureldin, după ce filmul "Pe aripile vântului" a fost interzis: Băi, suntem nebuni? Eu sunt mulatră

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin a reacționat pe Facebook, după ce filmul „Pe aripile vântului” a fost eliminat din platforma HBO MAX deoarece ar fi „prea rasist". 

„Băi, suntem nebuni? Eu sunt mulatră. Din mamă albă și tată negru. N-o să reiau toate invectivele pe care le-am încasat de-a lungul vremii din cauza asta, că mă pomenesc blocată de algoritmu' vieții. Dar, cu toate astea (sau tocmai de aceea) nu pot privi "Pe aripile vântului" altfel decât ca pe o bucată de istorie, minunat descrisă. La fel și "Coliba Unchiului Tom". Așa a fost, oameni buni!

Da, în America vremurilor alea existau sclavi negri. În America de atunci, niște oameni erau vânduți și cumpărați ca vitele, pentru că alți oameni îi considerau o marfă. E atât, dar atât de stupid și contra-productiv să încerci să dai "delete" unei bucăți de istorie în care rasismul era o realitate fundamentală a economiei, încât încep să cred că haosul care a devenit BLM e gândit de cei care vor să distrugă mișcarea asta născută dintr-o problemă cât se poate de adevărată și de acută”, a scris, miercuri, Laura Nureldin pe contul de Facebook.

Eliminarea filmului vine în contextul protestelor din SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel