La ce vârstă femeile arată cel mai bine, iar bărbații sunt cei mai încrezători

Întotdeauna, oamenii și-au dorit să arate cât mai bine, până la o vârstă înaintată. Deși descoperirile din ultimul deceniu explică procesele de îmbătrânire pe plan celular, legătura dintre aspectul fizic, potența și vârsta unei persoane rămâne în continuare un subiect în atenția celor interesați de această temă.

Potrivit rtv.net, revista americană Allure a realizat un sondaj, pentru a afla ce cred bărbaţii şi femeile despre aspectul lor fizic, sex sau la măsuri apelează, pentru a-și menține tinerețea.

Dacă vârful frumuseții unei femei este la vârsta de 29 de ani, seducția unei femei atinge valoarea maximă la 30 de ani, consideră bărbații, potrivit sondajului realizat de Allure.

Referitor la încrederea în aptitudinile în materie de sex, cercetarea a reliefat că femeile sunt extrem de încrezătoare între 18 și 29 de ani, pe când bărbații ating acest maxim abia între  50 şi 69 de ani.

În condițiile în care 57% dintre cei intervievați au admis că sexul devine mai bun odată cu vârsta, doar 1/3 dintre tinerii de sex masculin au recunoscut că sunt atraşi de femei de aceeaşi vârstă, în timp ce 36% dintre cei cu vârste între 18 și 29 de ani au declarat că "femeile mai în vârstă sunt mai sexy".

Societatea promovează conceptul "tinereţe egal frumuseţe" mai mult în cazul sexului feminin decât cel masculin, susțin 84% dintre bărbaţi şi 91% dintre femei, iar efectele îmbătrânirii asupra aspectului fizic creează îngrijorare mai mult în cazul femeilor, 56%, comparativ cu sexul opus, din moment ce doar 34% dintre cei bărbații intervievați au această temere.

Participanții la studiu au fost intervievați și în legătură cu ce înseamnă părul cărunt pentru ei. La această întrebare, cel mai des răspuns primit din partea femeilor a fost "bătrân", în timp ce bărbații au folosit mai es cuvântul "distins".

Tinerețea fizică sau psihică trebuie întreținută, astfel că participanții la studiu au fost chestionați și în legătură cu măsurile pe care le iau pentru a se menţine tineri. Doar 1% au declarat că au apelat la operaţii estetice, injecţii cu botox sau tratamente cu laser pentru a se menține tineri, 70 la sută dintre respondeţi susținând că optează pentru proceduri neinvazive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel