JO 2012: Flavius Koczi, doar locul 7 în finala de la sol

Dezamăgire în  lotul masculin de gimnastică, după ce Flavius Koczi a obţinut doar nota 15.100 în finala de la sol de duminică. El s-a clasat pe locul 7, concursul fiind câştigat de Zou Kai (China, 15.933). Flavius Koczi va mai lua startul în finala la sărituri, programată luni.

[caption id="attachment_216231" align="alignleft" width="310"] Foto: Reuters[/caption]

Finala pe aparate a concursului masculin de gimnastică de la JO 2012 a fost deschisă cu întrecerile de la sol, unde România a fost reprezentată de Flavius Koczi. Sportivul nostru s-a retras din concursul de la individual-compus, tocmai pentru a se menaja pentru întrecerile de la individual, însă a fost dezamăgitor la sol.

 Chiar după prima diagonală el a ieşit din covor, fapt care i-a adus şi depunctarea. Arbitrii i-au acordat nota 8.500 la execuţie, iar dificultatea exerciţiului a fost notată cu 6.700. Note mai mici decât compatriotul nostru a obţinut doar sportivul german Marcel Nguyen.

 Gimnastul român a intrat al patrulea în concurs, cu a treia notă din calificări, evoluţia sa fiind notată cu 15.100. Koczi a ocupat astfel locul 7.

 Campionul olimpic al probei a fost Zou Kai (China, 15.933), urmat pe podium de Kohei Uchimura (Japonia, 15.800) şi Denis Ablyazin (Rusia, 15.800). Practic, Zou Kai şi-a păstrat titlul la sol cucerit în urmă cu patru ani, la Olimpiada de la Beijing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel