Isteria Black Friday: Ce site-uri au picat deja

Unele dintre site-urile de unde clienții își pot cumpăra produse mai ieftine de Black Friday au cedat deja. Magazinele care și-au deschis porțile virtuale cu o zi mai devreme decât era stabilit au deja probleme, din cauza miilor de accesări.

Site-ul retailer-ului Domo, care a furat startul evenimentului Black Friday, făcând reduceri încă de joi, nu face față numeroșilor clienți. După ora 16:00 site-ul a clacat, nemaiputând fi accesat.

Și evomag.ro a avut ceva probleme cu conectarea. "Problemea se tratează şi revenim în câteva momente", apărea pe pagina evomag, după ora 16, scrie realitatea.net. "Prea mult domle. Prea mulți, mai taie din ei," este simpaticul mesaj cu care reprezentanții magazinului își anunță clienții că site-ul e indisponibil.

Au existat și site-uri care s-au autosuspendat o perioadă, în vederea pregătirii pentru data de 23 noiembrie, când febra reducerilor îi va determina pe oameni să ia cu asalt și magazinele virtuale.

Evenimentul Black Friday de anul trecut s-a dovedit suprasolicitant pentru multe magazine online, site-urile clacând de câteva ori în decursul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel