Instagramul a picat pentru mai mulți utilizatori din jurul lumii

Sursă foto: Unsplash (Claudio Schwarz)
Sursă foto: Unsplash (Claudio Schwarz)

Platforma Instagram a picat în cursul zilei de luni. 

Mii de utilizatori Instagram au raportat probleme cu accesarea platformei începând de luni dimineață. Aproximativ 7.000 de utilizatori au raportat că aplicația a fost oprită în jurul orei 10:15, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Down Detector, citat de CNN. După aproximativ 45 de minute, însă, numărul de rapoarte a scăzut considerabil. Instagram a confirmat într-o postare pe Twitter că analizează problema.

„Suntem conștienți de faptul că unii utilizatori de Instagram din diferite părți ale lumii întâmpină probleme în accesarea conturilor lor de Instagram”, a transmis un purtător de cuvânt al Meta pentru CNN Business într-o declarație. „Lucrăm pentru a rezolva problema cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru inconvenient.”

Informații suplimentare despre cauza întreruperii nu au fost disponibile imediat.

Aplicaţia Whatsapp a picat cu mai puțin de o săptămână în urmă

Milioane de utilizatori Whatsapp din toată lumea au raportat probleme cu aplicaţia. Conform Business Today, au existat mii de plângeri online pe Downdetector, un site care urmăreşte astfel de probleme în întreaga lume. Utilizatorii s-au plâns că nu pot trimite mesaje pe whatsapp, iar unii nici măcar nu s-au putut conecta la aplicaţie. Whatsapp nu funcţiona nici în Italia, Dubai, Pakistan, Japonia sau India. Citește mai multe AICI

Judecătorii au decis pedeapsa maximă pentru Meta

Un judecător din statul Washington a amendat compania-mamă a Facebook, Meta, cu aproape 25 de milioane de dolari pentru încălcarea intenționată a legilor privind divulgarea finanțării campaniei în mai multe ocazii.

Judecătorul King County a impus pedeapsa maximă miercuri. Procurorul general de la Washington, Bob Ferguson, a susținut că pedeapsa maximă este adecvată, deoarece Facebook a mai încălcat aceeași lege și în 2018.

Legea privind transparența impune vânzătorilor de anunțuri, cum ar fi Meta, să dezvăluie numele și adresele celor care achiziționează reclame politice, precum și ținta acestor reclame și numărul total de vizualizări primite de fiecare reclamă.

Meta a ridicat o obiecție cu privire la cerințe și a susținut în repetate rânduri, în instanță, că cerințele sunt neconstituționale, deoarece ”îngreunează în mod nejustificat discursul politic” și sunt ”practic imposibil de respectat pe deplin”. Meta a explicat că Facebook păstrează o arhivă de reclame politice care rulează pe platformă, însă arhiva nu conține toate informațiile cerute de legea Washington. Citește mai multe AICI

WhatsApp introduce o nouă funcție. Ce se întâmplă cu mesajele vocale

WhatsApp le permite în sfârșit utilizatorilor să mărească viteza de redare a mesajelor vocale pe desktop. Funcția este deja disponibilă pe iPhone și Android, dar acum va fi lansată și pe Windows, scrie The Sun. Asta înseamnă că veți putea crește viteza de redare a notelor vocale în aplicație.

Este grozav dacă primiți sau trimiteți în mod regulat mesaje vocale foarte lungi. Veți putea să le parcurgeți într-un timp record, economisind timp. Schimbarea a fost observată de cei de la WABetaInfo, care au spus că funcția este acum disponibilă în versiunea beta a desktopului Windows. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel