Impresionant: a văzut-o o singură dată, i-a dăruit un buchet de flori şi acum o caută cu ajutorul afişelor

afis kathy
afis kathy

Un manager de restaurant este nerăbdător să regăsească o femeie de care s-a îndrăgostit iremediabil pe o stradă din Londra. Povestea celor doi este ruptă parcă din filme. Thomas Blythe o caută pe Cathy/Kathy. Atât ştie despre ea, iar asta îl face să nu mai doarmă nopţile şi să facă orice i-ar putea-o aduce pe femeia de care s-a îndrăgostit nebuneşte, la prima vedere.

Povestea lor începe pe o stradă din Londra, unde omul de afaceri a coborât dintr-un taxi, cu un buchet de flori în mână, împachetate într-o hârtie de ziar. Din senin, o femeie i-a spus că florile pe care le are sunt superbe. Complimentul l-a făcut pe bărbat să zâmbească şi i-a oferit florile pe loc, celei care-i ieşise în faţă. Ea nu a acceptat din prima, dar într-un final a primit buchetul.  La final, a primit de la ea un sărut pe obraz, informează ProTv.

"Am rămas pironit acolo şi până să îmi treacă prin cap să-i dau numarul meu de telefon sau să o întreb daca ar vrea să iasă la o cafea cândva, a plecat. A dispărut pe o stradă şi nu mai ştiu nimic de ea".

Cu toate astea Blythe îşi aminteste ca cea pe care o cheamă Cathy i-a spus că locuieste în Coldharbour Lane, aşa că s-a gandit să pună afişe pe fiecare stâlp din zonă, plus în restaurante şi la aviziere o "scrisoare deschisă" care începe cu "Tu esti Cathy/Kathy?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel