Imaginea emoționantă cu o cățelușă abandonată în plină stradă. Avea lângă ea o geantă plină de jucării și o scrisoare

foto: Humane Society International, Facebook
foto: Humane Society International, Facebook

O imagine de-a dreptul impresionantă a cucerit internetul. O cățelușă a fost abandonată pe stradă alături de o geantă cu jucării.

Povestea emoționantă a unui câine abandonat pe stradă a captivat atenția oamenilor din întreaga lume. Patrupedul era însoțit doar de o geantă plină de jucării și o scrisoare semnată de stăpânul său care nu a mai putut să aibă grijă de el. Animalul, pe nume Baby Girl, a fost găsit legat de un hidrant de incendiu în orașul Green Bay, Wisconsin, Statele Unite ale Americii, înainte de a fi salvat de către reprezentanții Humane Society, scrie Mirror. După ce cățelușa a fost eliberată, echipa de salvare a descoperit o scrisoare emoționantă pe care stăpânul a lăsat-o printre lucruri. Conținutul scrisorii nu a fost făcut public, dar membrii echipei au menționat că proprietarul avea dificultăți în a acoperi costurile medicale ale animalului, în timp ce se confrunta și cu propriile probleme de sănătate.

Echipa Humane Society a dus cățelușa la un consult veterinar, unde s-a constatat că suferă de diabet canin. Din cauza acestui diagnostic, animalul necesită administrare zilnică de glucoză, o dietă strictă și injecții regulate cu insulină pentru a rămâne în viață. „Este o boală costisitoare și greu de gestionat, care necesită o investiție lunară în medicament și tratament. Stăpânul ar fi cheltuit sute de dolari pe lună”, a declarat un salvator pe contul de Facebook. 

Organizația i-a transmis un mesaj încurajator proprietarului prin care a dat de înțeles că decizia acestuia de a renunțat la animalul său de companie a fost un „act de disperare”, ca atare nu e de condamnat: „În primul rând, ne pare rău că a trebuit să te desparți de cel mai bun prieten al tău. Este evident că ai iubit-o și putem vedea că ai făcut tot ce ți-a stat în putință să o ajuți. Ne-am dat seama după cum i-ai împachetat lucrurile preferate, după cum i-ai legat lesa pentru a nu fi lovită de o mașină, după modul în care ați plasat-o în mijlocul unui cartier aglomerat pentru a putea fi găsită ușor. Vedem că ați iubit-o prin felul în care arată. Este foarte fericită. Îți dorim toate cele bune și sperăm că, dacă vezi asta, vei fi împăcat cu ideea că fetița ta a ajuns pe mâini bune”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel