HP reintră pe piaţa tabletelor cu modelul Slate 2

După ce aproape a părăsit piaţa computerelor, apoi s-a răzgândit săptămâna trectută, Hewlett-Packard vrea să acapareze o parte a vânzărilor de pe piaţa tabletelor prin intermediul unui dispozitiv numit Slate 2, care foloseste Windows 7.

autor: Andreea Bădoiu

HP Slate 2

Slate 2 are un ecran multi-tactil, capacitiv, de 8,9 inch, un procesor Intel Atom Z670 şi o capacitate de stocare de 32 de gigabiţi. În plus, noua tabletă HP vine echipată şi cu o cameră de 3 megapixeli pentru poze şi o cameră VGA pentru apeluri video, scrie mashable.com. De asemenea, tableta HP Slate 2 conţine şi tehnologia HP Swype care permite o scriere mai uşoară a textelor. Preţul de pornire penru achiziţionarea Slate 2 începe de la 699 de dolari, tableta urmând să fie disponibilă în toată lumea la sfârşitul acestei luni.

Privind detaliile tehnice, cunoscătorii îşi pot da seama că HP Slate 2 este, de fapt, o variantă îmbunătăţită a tabletei business Slate 500, lansată de HP în octombrie anul trecut. Compania HP se arată interesată şi de tehnologia Windows 8, fiind foarte posibil ca o tabletă viitoare să folosească acest sistem de operare. O versiune finală a Windows 8 este aşteptată anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel