EXCLUSIV  Horoscopul săptămânii 26 iulie - 1 august 2021. Daniela Simulescu, noi previziuni pentru zodii

Află de la Daniela Simulescu ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna care urmează. 

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile astrologice pentru săptămâna 26 iulie - 1 august 2021 2021, duminică, 25 iulie, de la ora 12:00, pe DCNews.ro și la DCNewsTV.ro. 

Odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni, Daniela Simulescu a venit cu mai multe previziuni. 

"Iată ca în sfârșit a venit momentul emisiunii despre Lilith în Gemeni. Lilith în Gemeni se află în perioada 18 iulie - 15 aprilie, deci de pe 18 iulie 2021 până pe 15 aprilie 2022, Lilith se va afla în Gemeni. Acum, notă de început, să nu vă speriați când vorbesc despre Lilith, să nu o luați razna și să nu înnebuniți.

Înainte de a vă povesti despre Lilith, despre tranzitul ei, despre ce face și cum se activează, va spun că Lilith scoate în față niște adevăruri crunte, crude, urâte, dar le scoate prin niște cuvinte nepotrivite și printr-o lene și o iubire de senzațional și nu mai avem acces la ce este moral, corect, just, adevărat.

Bun, Lilith... Luna se învârte în jurul Pământului, da? Are o orbită în jurul Pământului, dar nu are un cerc perfect și Luna se bălăngăne, se joacă în jurul Pământului.

Între 18 iulie și 15 aprilie 2022 Lilith se află în Gemeni și bineînțeles, punctul opus este în Săgetător. Și o să fie un tranzit delicios, pentru că la un moment dat o să facă conjuncția cu Nodul Nord în Gemeni și careul cu Neptun ca să fie treaba treabă. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre informații, despre curiozitate, despre comunicare, despre joacă, despre drumuri, despre presă, despre mass-media, despre energia aerului, drumuri și alte chestii. Vorbim despre educație la nivelul nostru, educație să înțeleagă tot poporul. Asta ca să fie treaba treabă", a declarat Daniela Simulescu.

VEZI Lilith în Gemeni, SEMNAL pentru PNRR. Schimbări majore pentru ZODII: O mare nebunie și o mare dezamăgire 

HOROSCOP 25 iulie, pe scurt 

Berbec

Discuția cu o persoană mai în vârstă sau mai autoritară îți va schimba total viziunea de viață. Dar inițial nu vei dori să accepți și altceva.

Taur

Discuțiile despre cine trebuie să se ocupe de anumite treburi gospodărești se vor transforma în adevărate negocieri.

Gemeni

Te vei documenta mai mult ca niciodată atunci când vei dori să îți cumperi ceva. Vrei și tu să știi pe ce dai banii.

Rac

Vei avea tendința să te răzgândești de foarte multe ori. Vrei să te convingi de fiecare dată că nu ai fost influențat de nimeni.

Leu

Evită să devii mama tuturor răniților astăzi. Vei avea capacitatea să asculți lumea și să empatizezi, dar nu trebuie exagerat.

Fecioară

Prietenii încearcă să te abată de la planurile tale. Nu sunt rău intenționați, însă nu prea vor ține cont de doleanțele tale.

Balanță

Dacă te vei detașa puțin, îți vei da seama că folosești un ton cam autoritar cu oamenii dragi din jurul tău, și fără motiv.

Scorpion

Vei avea o zi plină, te vei vedea cu o mulțime de oameni. Însă discuțiile cu ei ți se vor părea total lipsite de substanță.

Săgetător

Partenerul vrea să purtați o discuție serioasă despre modul în care cheltuiți banii la comun chiar dacă este duminică.

Capricorn

Vei deveni suspicios pe oricine. Nu vei crede nimic din ceea ce ți se va spune până când nu vei verifica pe cont propriu informația.

Vărsător

Câteva dintre grijile pe care ți le faci din cauza banilor sunt justificate, însă ai și unele care chiar nu își au rostul.

Pești

Astrele îți recomandă să nu te încerci care cumva să neglijezi somnul și odihna. Vei regreta enorm dacă nu le vei prioritiza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel