Horoscopul lunii iulie pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Luna Nouă dă tonul pentru tot restul anului 2022

foto pixabay
foto pixabay

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru nativii Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. 

”Luna iulie dă tonul pentru restul anului 2022” spune astrologul, conform Astrosens.ro. ”Intrarea lui Marte în Taur vrea să ne arate ce este practic și concret în viața noastră, iar Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie vrea să scoată în evidență dacă am evoluat sau nu din ianuarie până acum. Marte se apropie de Uranus și Nodul Nord și de careul cu Saturn. Deci vom trece prin multe îngrijorări din punct de vedere financiar. Astrele ne invită să ne și distrăm, dar să ne și asigurăm că avem o rezervă. Cu Mercur și Venus în tranzit în semnul Racului, vom căuta siguranța, liniștea și armonia în orice. Jupiter va retrograda începând cu data de 28 iulie și va readuce în fața noastră toate inițiativele începute după 11 mai. Sau te vei trezi că ai lăsat viața să treacă fără tine și că este cazul să nu mai aștepți să pice nimic din cer, ci să te apuci de treabă. De asemenea, îți vei da seama unde ai avut încredere oarbă și zero dovezi concrete.” conform sursei citate

Iată previziunile pentru cei născuți în semnul zodiacal sau cu ascendent în respectiva zodie, pentru iulie 2022: 

LEU 

Trebuie să îți regăsești resursele interioare, să ai grijă de sănătatea ta emoțională, de energia ta. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în acelați timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine. Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți.

Prima parte a lunii nu îți priește, Soarele este în casa a 12-a, unde vor intra și Venus și Mercur. Așadar, va fi ceva retragere, vor fi sentimente neplăcute. Dar după 22 iulie. Marte va intra în casa a 10-a, a carierei, a rolului tău în societate, a statutului tău, a legăturii cu autoritatea. Marte se va întâlni cu Uranus, cu Nodul Nord, așa că s-ar putea să te enervezi pe șefi, iar șefii să se enerveze pe tine, deci să ai cam multă tensiune la serviciu. 

FECIOARĂ 

În prima parte a lunii, energia ta se duce către ceilalți. Vei fi foarte axat pe oamenii din jurul tău. Te vei pierde între aceștia, prieteni, colegi, rude. Îți vei împărți timpul între familie și prieteni și te vei concentra pe cum îi poți ajuta, pe ceea ce se întâmplă în viața lor. Aceasta va fi tendința ta, cel puțin în prima parte a lunii iulie, iar spre finalul acesteia, când Mercur intră în Leu s-ar putea să ai un șoc. S-ar putea să îți dai seama că ți-ai rispit energia mergând cu toți și la întâlniri și la botezuri și la nunți și la mare și în vacanță și că ai uitat de ce îți doreai să faci cu adevărat pentru tine. 

Prioritizează măcar în a doua parte a lunii. Gândește-te ce anume îți dorești, cum ai putea să evoluezi, care sunt aspectele cu adevărat importante pentru tine. Marte în Taur îți poate aduce niște călătorii diferite de cele din prima parte a lunii de care am vorbit, care chiar sunt recomandate pentru tine și evoluția ta.

Vezi pe astrosens.ro previziunile complete pentru celelalte două zodii, dar și pentru cele mai sus menționate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel