EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 27 mai 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Careu Venus-Pluto. 

Venus se pregătește să părăsească semnul Berbecului și să pășească în cel al Taurului, dar nu oricum. Ci printr-un careu cu Pluto din Capricorn. Tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Lupte pentru putere. Le recomand celor care trec prin momente grele din punct de vedere relațional să nu acționez în mod impulsiv, ci să încerce să înnăbușească această tendință. Dacă nu, vor regreta enorm. 

Berbec

Cu Venus încă în semnul tău și cu energia lui Marte, cu puțin efort, poți obține multe astăzi. Atât acasă, cât și la serviciu. 

Taur

Venus se apropie de semnul tău, deci e posibil să îți pui întrebări referitoare la propria valoare. Ar fi bine să începi să te prioritizezi. 

Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Saturn, așa că ai face bine să te bazezi mai mult pe ceilalți decât pe intuiția proprie. 

Rac

Câteodată, la serviciu poate fi o atmosferă mai tensionată fără niciun motiv. Îți vei da seama că poți lucra eficient și asemenea condiții. 

Leu

Nu este cazul să te cerți cu nimeni la serviciu. Recomandabil ar fi să mai ai răbdare. Zilele următoare vei avea altă părere. 

Fecioară

Vei avea tendința de a te izola, de a sta mai retras. Poate că ai nevoie să îți încarci bateriile. Nu îți face un program plin pentru weekend!

Balanță

Venus va ieși din zona parteneriatelor, deci ai putea încerca astăzi să mai repari ceva dacă este cazul. Te va sprijini și Marte. 

Scorpion

Există tendința de a munci până la epuizare. O faci cu mare drag, cu siguranță, dar pe undeva este posibil să și fugi de ceva anume. 

Săgetător

Nu prea îți stă capul la muncă. Te gândești doar la planurile pentru weekend, la propunerile prietenilor și la bugetul necesar. 

Capricorn

Oricum ar fi ziua aceasta, astrele te invită să stai câteva minute cu tine, în care să te gândești dacă ești sau nu echilibrat. 

Vărsător

Ești cel mai vorbăreț din cameră. Pare că îți place la nebunie, dar de fapt, în sinea ta, ți-ai dori să comunice mai mult ceilalți. 

Pești

Îți plac multe și le-ai cumpăra instantaneu. Totuși, ar fi bine să nu exagerezi. Poate mâine nu îți va mai plăcea așa mult un produs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel