EXCLUSIV  Horoscop Taur 26 februarie - 3 martie 2024. Daniela Simulescu: Nu calculezi bine niște riscuri

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu, de la Astrosens, a spus pentru DC News la ce să se aștepte zodiile în săptămâna ce urmează.

Daniela Simulescu, astrologul DC News, a prezentat la Astrosens săptămâna 26 februarie - 3 martie pentru toate zodiile. De această dată este vorba despre Taur, care va avea parte de mai multe surprize - atât plăcute, cât și neplăcute. Spusele Danielei Simulescu indică spre momente neașteptate pe plan profesional, astfel că depinde de fiecare Taur cât de dispus este să-și asume riscuri.

Ba mai mult, astrologul îndeamnă Taurii să-și calculeze cu atenție următorii pași din săptămâna care vine, chiar dacă ești predispus/ă la anumite presiuni. Apropiații tăi s-ar putea simți sufocați de cerințele tale în special spre finalul săptămânii. 

În cele din urmă, atât viața profesională, cât și cea personală au parte de diferite provocări, calculul pe care îl faci fiind esențial în această privință pentru următoarele zile.

„Marte din casa a 10-a face careul cu Jupiter de la tine din casa 1. Asta înseamnă că nu calculezi bine niște riscuri și că pot provoca niște tensiuni în jurul tău. Vrei prea mult. Oamenii nu pot ține ritmul cu tine sau cu așteptările tale. Pe urmă, la finalul săptămânii, Venus din casa a 10-a face careu cu Uranus din semnul tău. La fel, provoci momente neașteptate care s-ar putea să-ți aducă surprize. Unele pot fi plăcute, altele mai puțin plăcute pe plan profesional, așa că nu te vei plictisi cu siguranță în săptămâna ce urmează. Simpla conjuncție Soare-Neptun-Saturn în casa 11-a aduce momente unice astfel că este momentul să închei o socoteală cu un prieten, cu cineva din anturajul tău care îți consumă timp și nu-ți aduce nimic bun, doar te vezi cu persoana respectivă și bârfiți.”, a spus astrologul Daniela Simulescu, la Astrosens, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel