EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 28 mai 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Venus intră în Taur. 

Venus își începe tranzitul prin semnul Taurului. Urmează o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit care se petrece între 28 mai și 23 iunie ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate.Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

Mâine vom avea o conjuncție Marte-Jupiter în semnul Berbecului care ne poate provoca multă furie, dar în același timp ne poate ajuta să ieșim brusc din situații nefavorabile. 

Berbec

Venus va tranzita zona banilor. Deci poți primi, dar vei și cheltui. De altfel, astrele chiar îți recomandă să te răsfeți. 

Taur

Venus poate veni cu o porție sănătoasă de carismă, atractivitate, senzualitate. Depinde doar de tine cum profiți de acest tranzit. 

Gemeni

Poți fi mai blând cu tine. Chiar ai nevoie. De asemenea, ai putea face pace cu trecutul, cu oamenii care te-au rănit.

Rac

Întâlnirile cu prietenii îți vor fi pe plac. Ba chiar te vei strădui să te implici și tu mai mult în activități sau în planificarea acestora. 

Leu

Oriunde ai fi și orice ai face, vrei să ieși în față. Să fii văzut, apreciat și aprobat. Zilele acestea sunt foarte bune pentru mișcare. 

Fecioară

Ți-ar prii de minune o plimbare, o drumeție sau o călătorie. Deci statul acasă și lenea chiar nu te vor ajuta cu absolut nimic astăzi. 

Balanță

Venus te invită să te bucuri de orice îți oferă viața. Dar atenție! Vei avea tendința să deții controlul și nu este deloc bine. 

Scorpion

Venus va tranzita zona relațiilor și parteneriatelor. Deci te vei bucura de beneficii în acest sens. Partenerul va fi mai blând cu tine. 

Săgetător

Micile bucurii îți vor umple ziua. Te apucă un chef de hărnicie așa cum nu ai mai avut de mult. Bine, trebuie să îți placă ce faci. 

Capricorn

Relațiile cu copiii se îmbunătățesc. De asemenea, activitățile cu persoana iubită vor crea amintiri de neuitat. Romantismul e în floare. 

Vărsător

Venus te invită să îți îmbunătățești mediul în care trăiești. Ori prin a face curățenie, ori prin a decora alte zone din locuință. 

Pești

Îți face plăcere să discuți cu oamenii dragi. De altfel, ai sta toată ziua la povești cu aceștia. Astrele îți recomandă să nu eviți mișcarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel