EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 20 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Marte își începe tranzitul prin semnul Gemenilor. 

Marte își începe tranzitul în Gemeni. Aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Berbec

Marte îți va crea o curiozitate uimitoare. Vei deveni mai flexibil, dornic să faci schimbări și să testezi mai multe variante în același timp. 

Taur

Va trebui să acorzi atenție sporită veniturilor și cheltuielilor. Bugetul personal va fi luat în vizor de către Marte până în martie 2023. 

Gemeni

Marte îți aduce curaj, ambiție, energie, dar și furie și frustrări. Depinde doar de tine în ce doze le vei consuma. 

Rac

Trecutul trebuie lăsat în pace. Este important, face parte din tine, dar nu mai este chiar personajul principal. 

Leu

Marte va dinamiza sectorul social. Vei cunoaște oameni noi, vei merge la evenimente și vei fi mai nerăbdător în ceea ce privește viitorul apropiat. 

Fecioară

Marte va tranzita casa carierei și a autorității. Îți vei cere drepturile, vei dori mai multă responsabilitate, dar și putere de decizie. 

Balanță

Noul tranzit al lui Marte aduce nevoia de a călători și de a studia. Dar nu neapărat singur, ci în compania unor persoane dragi. 

Scorpion

Nu-ţi băga nasul unde nu-ţi fierbe oala! Cam acesta este sfatul lui Marte, guvernatorul tău, începând de astăzi. Curiozitatea poate fi dăunătoare!

Săgetător

Partenerul îți va da mari bătăi de cap! Și ar fi bine să nu te abții atunci când nu te simți bine în preajma lui. Comunicați mai des!

Capricorn

Vei alerga după mai mulți iepuri! Dar de data aceasta, contrar proverbului, tu vei prinde mai mulți. Fii deschis la schimbare!

Vărsător

Noul tranzit al lui Marte vrea să te facă mai conștient de propria valoare. Și de talentele, pasiunile și hobby-urile neglijate. 

Pești

Încearcă să nu pui gaz pe foc atunci câd apar disensiuni în sânul familiei. Nu vei câștiga nimic, ba chiar există riscul să pierzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel