EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 2 iulie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop. Principalul eveniment astrologic al zilei: careu Marte-Pluto. 

Astăzi avem unul dintre cele mai de temut aspecte ale anului 2022: careul dintre Marte în Berbec și Pluton din Capricorn. Nivelul de furie poate fi exagerat, atât la nivel individual, cât și internațional. 

Careul dintre Mercur și Neptun poate aduce multă confuzie, înșelăciune, dezamăgiri, fuga după unele idei lipsite de logică. Dar, din fericire, Mercur face și un trigon cu Saturn, ceea ce înseamnă că nu ne vom pierde cu totul. 

Berbec

Ești primul vizat de astre. Careul lui Marte, guvernatorul tău, cu Pluto poate crea situații stânjenitoare în urma cărora să rămâi cu furie neexprimată. 

Taur

Pentru unii dintre voi, partenerul va fi greu de suportat. Vei prelua ușor neliniștea lui și îți va fi destul de greu să menții un echilibru. 

Gemeni

Careul dintre Mercur și Neptun face din această zi una numai bună de leneveală. Îți va fi greu să iei decizii sau să te ocupi de proiecte serioase. 

Rac

Cu cât vei fi mai autoritar, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Fie acasă, fie în compania colegilor sau a prietenilor. 

Leu

Fii mai atent atunci când ai un drum de făcut! Nu te ajută deloc graba. Și nici să încerci să îi convingi pe cei dragi de unele idei. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu îți faci un program serios astăzi. Există riscul unor neînțelegeri, amânări și momente mai ciudate. 

Balanță

Pot apărea certuri în cuplu, disensiuni, conflicte. Astrele îți recomandă să nu întreții situația, ci să încerci să o echilibrezi pe cât se poate. 

Scorpion

Îți vei atinge o limită în ceea ce privește munca sau treburile gospodărești și este posibil să ai unele reacții care îi vor speria pe cei dragi. 

Săgetător

Partenerul îți va reproșa că ești prea egoist. Iar tu lui că este prea confuz. Și astfel, ziua va fi destul de condimentată! Nu te vei plictisi deloc!

Capricorn

Nevoia de a face mai multe într-un timp scurt nu te ajută cu nimic. Nici tu nu știi ce vrei să demonstrezi și cui. 

Vărsător

Vei avea tendința să faci din țânțar armăsar. Astrele îți recomandă să ai mai multă grijă atunci când ai de făcut un drum. 

Pești

Unele vești primite de la familie te indispun, dar tot cei dragi reușeșc să te liniștească. Ai mare grijă la modul de la cheltui!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel