Horoscop Rune 25 aprilie - 1 mai. Numerologul Mihai Voropchievici, veşti noi pentru zodii: Cine trage lozul norocos, cine e pe pojghiţă de gheaţă subţire

Numerologul Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor/ foto captură Antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor/ foto captură Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. 

Berbec: Vor da lovitura şi se va produce un salt calitativ în existenţa lor. L-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin spre ei. Saltul ăsta calitativ e pe toate domeniile, sănătate, dragoste, bani, familie, tot. Cum s-ar zice, au tras lozul câştigător. 

Taur: Sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur. Orice vorbă poate fi considerată un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin, treceţi mai uşor. 

Gemeni: Ce îşi doreşte fiecare zodie şi nu are parte decât rar? Vunjo. Au câştigat pe toate planurile, mai ceva decât Berbecii.

Rac: Să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. 

Leu: Au două variante: să schimbe locul de muncă sau pur şi simplu să facă o deplasare undeva. 

Fecioară: Primesc un dublu sfat. Să nu se mai agite, în primul rând, să se relaxeze total. Al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane. Femeile Fecioară sunt ipohondre, se agită foarte mult. Să nu mai exagereze. Persoana pe care o suspectaţi că are o stare de sănătate neplăcută are o stare de sănătate fantastic de bună, dar vă aşteaptă pe voi, ăştia care tot sfătuiţi, să vă duceţi pe la ei. 

Balanţă: E o săptămână mai anevoioasă, vă mai poate încerca o durere de cap, de umăr, sau, Doamne Fereşte, pentru că e o săptămână cu încărcătură fantastic de mare, mai bine ar fi să nu vă scăpaţi prea mult la masa de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv. 

Scorpion: Veţi avea nevoie de baterie full, sută la sută. Că e vorbit, că e scris, o să vă săturaţi de asta. Veţi vorbi pentru un an de zile! 

Săgetator: Pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau cu o schimbare. E un lucru fantastic de important. 

Capricorn: Simbolul dragostei, o dragoste nouă, pasională. Fără număr, cum se zice. 

Vărsător: Pentru cei care îşi doresc, vine Iisus cu o veste bună - fertilitate şi belşug. Toate visele se vor împlini. 

Peşti: Câteodată vor nişte lucruri, dar le vor deodată. Acum vor primi în plan personal, financiar, etc, toate lucrurile bune, dar trebuie să aibă răbdare. Să nu forţeze mâna norocului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel