EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 6 iulie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Balanței. 

Marte se instalează în semnul Taurului. Nu vom acționa până când nu avem totul stabilit. Iar Luna din Balanță va face o opoziție cu Jupiter din Berbec și un careu cu Soarele din Rac. Deci astrele ne forțează într-un fel să solicităm ajutorul și să nu acceptăm orice compromis. 

Berbec

Ziua va fi bună doar dacă vei accepta și părerile celorlalți. Sau dacă vei cântări bine orice decizie. Trebuie să te bazezi pe argumente solide. 

Taur

Începi să îl simți pe Marte și să te simți mai încrezător. Dar minunile nu vin pur și simplu, ci trebuie să și comunici ce vrei. 

Gemeni

Parte că intuiția ta funcționează cel mai bine atunci când este vorba de partea financiară. Pentru restul, folosește-ți fără grijă logica. 

Rac

Luna face o opozițe cu Jupiter și un careu cu Soarele. Fără să îți dai seama, va fi o diferență uriașă între ce zici, gândești și modul în care acționezi. 

Leu

Nu te simți în apele tale dacă trebuie să dai socoteală, nici măcar pentru chestiunile superficiale. Nu este o zi bună pentru a ieși în față. 

Fecioară

Te gândești prea mult la partea financiară. Este normal să ne preocupăm, dar nu într-un mod care nu ne mai lasă să funcționăm. 

Balanță

Cu Luna în semnul tău, vei fi precum un titirez. Schimbi emoțiile după orice discuție sau eveniment. Vei obosi destul de repede. 

Scorpion

Îți pui prea multe întrebări legate de comportamentul partenerului și pe undeva s-ar putea să gândești greșit. Mai bine comunici în mod direct. 

Săgetător

Este una dintre acele zile în care ai nevoie permanentă de validarea celorlalți. De parcă doar așa simți că meriți. 

Capricorn

Partenerul se impune dintr-un punct de vedere. Nu prea îți convine, dar nici nu prea știi cum să procedezi. Poate nu este greșit că se întâmplă așa. 

Vărsător

În jurul tău vor fi destui factori declanșatori. Dar știi și tu care este problema. Până nu o vei rezolva, te vei înfuria din absolut orice. 

Pești

Capacitatea ta de convingere este uimitoare. Trebuie doar să încerci și să devii mai competitiv. Nu îți neglija pasiunile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel