EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 5 octombrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de Luna Plină din Berbec. 

Luna va tranzita semnul Vărsătorului, și acest tranzit va adăuga gaz pe foc în ceea ce privește careul Saturn-Uranus. Vom resimți și mai mult tensiunea din partea semnelor fixe(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Unii nativi care au aceste Energi vor simți nevoia să renunțe la ceva, dar își vor da seama că nu o pot face în ritmul dorit. Mercur se apropie de un trigon cu Pluto. Nu uitați că, săptămâna această, urmează și o Lună Plină în Berbec!

Berbec

Tranzitul lui Marte se desfășoară fără probleme deocamdată. Deși aduce și o porție de confuzie, tot îți vei da seama ce e mai bine pentru tine. 

Taur

Astrele îți recomandă să prioritizezi munca. Astfel, nu riști să te pierzi în proiecte și evenimente total inutile. 

Gemeni

Ar trebui să îl folosești mai mult pe Marte! Îți oferă curaj și motivație. Trebuie doar să găsești un proiect pe placul tău. 

Rac

Nu prea te simți în apele tale. Dar ca să nu disperi, cel mai bine ar fi să te implici în tot felul de proiecte. 

Leu

Partenerul reacționează într-un mod evitant la propunerile tale. Nu este cazul să te simți ofensat, ci să afli de ce se întâmplă asta. 

Fecioară

Sunt zile potrivite pentru studiu, acumulare de informații noi sau pentru a susține teste și examene. Mintea funcționează bine. 

Balanță

Nu este cea mai bună zi pentru a fi timid! Tandemul Soare-Venus îți cere să ieși în față, atât acasă, cât și la serviciu. 

Scorpion

În continuare, ai așteptări mari de la familie. De fapt, nu prea ai energie pentru problemele lor. Încearcă să stabilești limite clare. 

Săgetător

Discuțiile zilei vor fi destul de serioase. Chiar și acelea cu prietenii. Dar vei reține unele replici înțelepte pe care le vei folosi ulterior. 

Capricorn

Discuțiile cu partenerul despre bani nu vor fi deloc plăcute. Vă veți da seama că unele cheltuieli nu și-au avut rostul. 

Vărsător

Ești cuprins în continuare de emoții contradictorii. Ba chiar vei deveni destul de trist dacă vei sta prea mult într-un loc. 

Pești

Somnul și odihna sunt prioritățile tale. Dacă nu te vei ocupa de ele, nu vei avea energie să duci la bun sfârșit absolut nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel