EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 1 iunie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Racului. 

Luna va tranzita astăzi semnul Racului, lucru nemaipomenit pentru cei care își petrec ziua alături de cei dragi și familie. Deci o zi de 1 iunie cu mult sprijin de la astre! Mercur se apropie ușor de oprirea retrogradării, dar atenție că se simte deja careul cu Saturn, menit să provoace blocaje, frustrări, amânări, anulări și multă furie. De obicei, în ultimele zile de retrogradare, Mercur provoacă cele mai mari neînțelegeri. 

Berbec

Te bucuri de energia oferită de Marte. Este posibil să ai un exces de zel în absolut orice vei face. O activitate fizică ți-ar prii cu siguranță. 

Taur

Participi la unele evenimente alături de cei dragi, totul pare că este în regulă, însă tu ai vrea de fapt să fii acasă și să nu te deranjeze absolut nimeni. 

Gemeni

Te zbați de fiecare dată când trebuie să iei o decizie. Vei face tot posibilul să amâni sau pasezi responsabilitatea către altă persoană. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul, deci vei fi plin de emoții. Nevoia ta de siguranță se va observa în toate activitățile zilei, și acasă și la serviciu. 

Leu

Astrele îți recomandă să faci o prioritizare serioasă a programului. Ai multe pe tavă, vrei să te ocupi de toate fără îndoială, dar energia nu va fi inepuizabilă. 

Fecioară

Discuțiile în contradictoriu pur și simplu nu îți fac deloc bine. Nu poți înțelege interlocutorul, și nici acesta nu își poate da seama la ce te referi.

Balanță

Astăzi vei reuși să faci ceva serios doar dacă vei fi provocat de către ceilalți. Doar așa te vei ambiționa să te ocupi de proiectele personale și profesionale. 

Scorpion

Muncești cu drag și spor, dar cei dragi îți atrag atenția că nu le oferi din timpul tău, că îi ignori și că nu îți pasă deloc de rugămințile lor. 

Săgetător

O zi nemaipomenită pentru evenimente alături de copii! Ceilalți se vor întâlni cu persoanele dragi și vor petrece momente foarte plăcute. 

Capricorn

Partenerul face nazuri de câte ori îi propui ceva, așa că îl lași pe el să vină cu alte idei. Încearcă să nu pui gaz pe foc atunci când apar probleme în familie. 

Vărsător

Astăzi chiar procrastinezi. Adică știi că trebuie să te ocupi de unele proiecte importante, dar faci tot posibilul să poată fi amânate. 

Pești

Vei simți nevoia să fii generos atât cu familia, cât și cu oamenii dragi. Nimic nu te bucură mai mult ca zâmbetele apropiaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel