EXCLUSIV  Horoscop, marți, 5 iulie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Astăzi avem trei evenimente majore. 

Astăzi avem o aglomerare de evenimente astrologice. Marte intră în Taur, Mercur în Rac și Pallas în Gemeni. Marte părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară, ne vom face planuri  de lungă durată și vom căuta să optimizăm orice buget.

Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Iar Pallas în Gemeni vrea să ne facem mai multe planuri în orice domeniu. 

Berbec

Cum Marte, guvernatorul tău, trece într-un semn de pământ, vei observa la tine o lene, o nevoie de confort și lipsa dorinței de a te mai grăbi. 

Taur

Marte îți aduce energie, curaj, dar și furie. Cert este că poți lua decizii mult mai ușor, poți să îți asumi unele fapte sau poți evita întârzierile. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur îți va da de gândit din punct de vedere financiar. Iar Pallas îți va pune mintea în mișcare, dar și furie suplimentară. 

Rac

Mercur te va face mai gânditor. De altfel, vei respinge orice ți se pare lipsit de logică. Încearcă să comunici deschis ce îți dorești sau nu. 

Leu

Intrarea lui Marte în casa carierei va fi precum o armă cu două tăișuri. Vei lupta mai puternic pentru proiectele tale, dar vei avea și conflicte cu șefii. 

Fecioară

Începe o perioada foarte bună pentru a te înconjura cu oameni mai deștepți ca tine, de la care să afli informații folositoare. 

Balanță

Ai grijă cu cine umbli! Ai nevoie de oameni echilibrați astfel încât să găsești și tu armonia interioară, nu de oameni care să îți țină isonul. 

Scorpion

Marte intră în casa parteneriatelor. Marte te și ajută, dar te poate și încurca. Adică, poate lega mai mult o relație sau o poate rupe mai ușor. 

Săgetător

Colegii vor fi cei mai buni aliați, dar și cei mai mari critici. Deci trebuie să ai grijă la modul în care te porți cu ei. 

Capricorn

Mercur se mută în casa relațiilor. Deci cu ajutorul cuvintelor, vei putea să te apropii de oameni. Este cazul să ieși din carapace. 

Vărsător

Peste tot în jurul tău vei întâlni oameni furioși. Nu este cazul să iei decizii pripite, mai ales dacă sunt bazate pe un disconfort de moment. 

Pești

Gândește, socotește și abia pe urmă vorbește sau scrie. Mercur și Marte te vor ajuta să te ții de acest proces în orice domeniu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel