EXCLUSIV  Horoscop, marți, 4 octombrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna va începe să tranziteze Vărsătorul. 

Mercur se rupe de Opoziția cu Neptun și se apropie de un trigon cu Pluto. De data aceasta, în mers direct. Dar până atunci suntem în continuare sub influența careulului Saturn-Uranus care destabilizează mai ales viețile celor cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Uranus zice hai, Saturn zice stai! Și uite așa apar situații în care trebuie să împaci ambele planete. Luna va ieși din Capricorn și își va începe tranzitul prin Vărsător. 

Berbec

Marte își continuă tranzitul fără probleme. Ceea ce înseamnă că ești bine aspectat atunci când vrei să te ocupi de mai multe în același timp. 

Taur

Nici tu nu mai știi ce vrei. Și este tare greu. Încerci să te bazezi pe părerea altor persoane. Dar ce să vezi? Nu îți convin deloc. 

Gemeni

O zi bună pentru semnele de aer, deci și pentru tine. Reușești să faci ușor legături între idei, oameni și să găsești rapid soluții. 

Rac

Agitația din jurul tău te face să sta mai retras, să îți vezi de ale tale. Nu vei avea deloc timp pentru problemele altora. 

Leu

Partenerul s-ar putea să reacționeze ciudat. Bineînțeles că vei începe să te gândești că ai greșit tu cu ceva. 

Fecioară

Mercur te invită să profiți de zilele acestea. Mintea îți funcționează, ai parte de claritate, te poți focusa, deci poți rezolva ușor problemele. 

Balanță

Cere și ți se va da! Pentru alții sună atât de simplu aceste cuvinte, dar tu te vei chinui puțin până le vei pune în funcțiune. 

Scorpion

Ai vrea să stai cât mai departe de problemele membrilor familiei, dar nu vei reuși. Va trebui chiar să te implici. 

Săgetător

Pot apărea mici înțepături cu partenerul, dar în rest, ziua poate fi bună mai ales pentru cei care au program destul de aglomerat. 

Capricorn

Trebuie să ai o anumită conduită în relațiile cu colegii. Mai bine zis, ar fi recomandabil să pui unele limite. 

Vărsător

Orice negociere va fi destul de dură. Și cum Luna va intra în semnul tău, vei accesa și unele emoții care vor crea mult stres. 

Pești

Câteodată, astrele sunt de partea ta. Mai ales dacă alegi să fii cât mai obiectiv în relațiile tale. Atât acasă, cât și la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel