EXCLUSIV  Horoscop, marți, 27 septembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur trigon Pluto. 

Ne aflăm în continuare sub influența Lunii Noi din Balanță. Tendința generală va în continuare una de a evita. Mercur retrograd face un trigon cu Pluto. Vom comunica într-un mod profund, cu aplomb și cu pasiune. Vom fi destul de convingători mai ales la locul de muncă. Marte se apropie de un trigon cu Saturn. 

Berbec

Vei avea impresia că lumea zice multe, dar nu face nimic. Din când în când mai sunt și zile din acestea dedicate zonei mentale. 

Taur

Dacă reușești să găsești un proiect care să îți placă, vei munci cu drag și sport la acesta. Ba chiar îi vei molipsi și pe ceilalți. 

Gemeni

Mercur se pregătește de oprirea retrogradării. Vei observa în jurul tău tot felul de încurcături. Dar te vei descurca. 

Rac

Încerci să îi menajezi pe cei dragi. Dar ar trebui să ai în vedere unele limite. Că dacă nu, vei ajunge să te sacrifici. 

Leu

Multe dintre discuții vor fi superficiale. Dar când se va ajunge la subiectele referitoare la bani, se va schimba foaia. 

Fecioară

Primești susținere pentru ideile tale. Deci nu îți fie teamă să le comunici! Astrele te invită să îți faci planuri din punct de vedere financiar. 

Balanță

S-ar putea să simți într-un mod exagerat fiecare emoție. Îți va fi greu să te controlezi, deci vei avea unele ieșiri de nedorit. 

Scorpion

S-ar putea să pierzi prea mult timp gândindu-te la tot felul de scenarii. Fă tot posibilul astfel încât să fii cât mai prezent. 

Săgetător

Șefii vor avea unele așteptări de la tine. Cel mai bine ar fi să spui ce poți și ce nu. Astfel încât să nu apară dezamăgiri de nicio parte. 

Capricorn

Te bucuri de vizibilitate, dar nu prea mult. Pentru că îți dai seama că nu te ajută la nimic. Atenție la semnarea documentelor importante!

Vărsător

Este o zi bună pentru negocieri sau revenirea asupra unor cheltuieli. Nu contează că nu îți ies toate într-o singură zi. 

Pești

Partenerul pare mai sigur pe el, deci poate îl urmezi. În orice caz, nu trebuie să ai așteptări exagerate de la nimeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel