EXCLUSIV  Horoscop, luni, 8 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Ne apropiem de o opoziție Venus-Pluto. 

Prima zi a săptămânii nu are unele aspecte marcante. Dar se continuă influența careului Marte-Saturn, destul de stresant și epuizat. De asemenea, ne apropiem de intrarea lui Venus în Leu, dar și de o Lună Plină în Vărsător conjunctă cu Saturn. Deci, la cum se anunță următoarele evenimente, această zi de luni poate fi una destul de neliniștită.

Berbec

Cât de curând, Marte va schimba semnul. Dar deocamdată te ține pe loc și te provoacă să ai mai multă răbdare. 

Taur

Nu renunți cu una cu două la nimic. Nici măcar la ceva ce îți dăunează. Ar fi bine să îi asculți și pe cei din jur, nu îți vor răul. 

Gemeni

Trebuie să porți o discuție inconfortabilă pe care ai tot amânat-o. Astrele îți recomandă să îți faci curaj și să nu mai fugi. 

Rac

Pe moment, chestiunile financiare nu te preocupă, sau nu vrei să te gândești la ele. Dar în zilele următoare vei fi obligat. 

Leu

Nu poți să faci chiar tot ce vrei la locul de muncă. Da, poți avea unele idei geniale, dar ele nu vor fi împărtășite în totalitate de șefi. 

Fecioară

Profiți din plin de prezența lui Mercur în semnul tău. Mintea îți merge de minune, dar nu uita că trebuie să o și odihnești. 

Balanță

Venus se apropie de o opoziție cu Pluto. Vei avea senzația că o forță ascunsă nu te lasă pe tine să îți vezi de viață cum ți-ai dori. 

Scorpion

Partenerul îți dă mari bătăi de cap. Dar adevărul este că îl și lași. Ți-ar prii să înveți să pui limite pe care să le respecți tu în primul rând. 

Săgetător

Volumul de muncă este mare, iar ție îți stă gândul doar la vacanță. Pe deasupra, cele mai recente pretenții ale șefilor sunt exagerate. 

Capricorn

Partenerul vrea să se apropie de tine, dar se lovește de un zid de răceală. Ești preocupat cu altele și mai puțin atent la acesta. 

Vărsător

Cauți cu orice preț un echilibru. Dar nu îl vei găsi cu această atitudine. Încearcă să fii mai detașat și radical. Mai ales la serviciu. 

Pești

Micile neatenții îți pot da viața peste cap. Nu le poți evita pe toate, dar poți încerca să fii cât mai prevăzător. Și acasă și la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel