EXCLUSIV  Horoscop, luni, 4 iulie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Marte va ieși din semnul Berbecului. 

Săptămâna începe cu Luna în semnul Fecioarei, deci cu nevoia de a munci, organiza și disciplina totul în jurul nostru. De asemenea, Marte se pregătește să părăsească semnul Berbecului. Iar Mercur semnul Gemenilor. Și cum cele două planete se vor afla la grad anaretic(29), este posibil să le simțim puterea mai mult decât ne-am fi așteptat. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, face o schimbare de semn. Este posibil să fii foarte nerăbdător, câteodată chiar și fără un motiv anume. 

Taur

Marte se pregătește să înceapă tranzitul în semnul tău. Deci astrele îți recomandă să nu lași deloc pe mâine ce poți face astăzi. 

Gemeni

Mercur va ieși din semnul tău. Ai putea să profiți de ziua aceasta pentru a fi mai comunicativ. Atât acasă, cât și la serviciu. 

Rac

Ceri multe măsuri de siguranță de la oamenii dragi. Din fericire, vorbești cu ei și nu îți faci așteptări. Evită conflictele de la serviciu!

Leu

O parte din tine este destul de volubilă, iar o parte foarte retrasă. Astrele îți recomandă să le accepți pe ambele. 

Fecioară

Cu Luna în semnul tău, vei avea tendința de a te lăsa influențat de problemele apropiaților. Trebuie să înveți să pui limite și să spui nu. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii atent la comportamentul partenerului. Una spune, alta face. Ai putea să discuți cu el despre această problemă. 

Scorpion

Din fericire, ai mult de muncă. Astfel, vei evita să te gândești la unele subiecte destul de dureroase pentru tine sau să îți faci scenarii. 

Săgetător

Procrastinarea nu va aduce nimic bun. Nu neapărat astăzi, cât în restul săptămânii. Evită compromisurile făcute în fața colegilor. 

Capricorn

Îi poți învăța și pe alții cum să delege. Partenerul vrea să discutați despre unele planuri de vacanță. Nu este cazul să amâni discuția. 

Vărsător

Fără să îți dai seama sau să vrei, vei folosi unele replici destul de agresive pentru ceilalți. Consideri că nu este timp pentru cuvinte dulci. 

Pești

Partenerul este mai sensibil decât pare. Nu este cazul să îl crezi dacă îți spune că nu are nicio problemă. Doar că nu este sigur dacă să comunice cu tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel