EXCLUSIV  Horoscop, luni, 30 mai 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Lună Nouă în Gemeni. 

Astăzi avem Luna Nouă în Gemeni, de această dată în sextil cu Jupiter și cu Marte din Berbec.  Mercur, guvernatorul Gemenilor este în Taur și în careu cu Saturn. E posibil să ni se pară că lucrurile sunt făcute doar în alb și negru, însă ar trebui să încercăm să vedem toate perspectivele. Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. Luna Nouă în Gemeni vorbește despre schimbare, diversificare, informație, despre cunoaștere, despre a învăța lucruri noi.

Berbec

Poți folosi aspectele zilei pentru a învăța ceva nou. Fie citești o carte, fie porți o discuție cu o persoană inteligentă fie asculți un podcast. 

Taur

Vei fi mai preocupat de pierderile financiare. Acestea existau și înainte, dar parcă acum ești mult mai mâhnit și determinat. 

Gemeni

Luna Nouă se petrece în semnul tău deci ai putea să îți faci planuri, să îți pui intenții sau să fii mult mai relaxat și optimist. 

Rac

Ai mare nevoie de odihnă. Încearcă să nu îți încarci programul doar pentru a-ți evita emoțiile. Trecutul este trecut și trebuie lăsat în pace. 

Leu

Viitorul apropiat sună bine mai ales dacă alegi să fii mai deschis. Adică să îi lași și pe cei dragi să se manifeste. Vei învăța multe de la ei. 

Fecioară

Luna Nouă se petrece pe casa carierei. Vor fi unele schimbări menite să îmbunătățească și să aducă prospețime în modul de lucru. 

Balanță

Chiar este o zi bună pentru a-ți extinde mintea. Orice ți se pare implacabil, dar vei descoperi că există multiple posibilități. 

Scorpion

Intuiția ta îți dictează bine, dar va fi foarte greu să le aduci argumente solide celor din jur pentru a fi crezut. Important este să crezi în tine. 

Săgetător

Luna Nouă se petrece în zona relațiilor. Poți face mici schimbări pentru ca partenerul să fie mult mai atent la comportamentul tău. 

Capricorn

Îți va fi destul de greu să faci o prioritizare a proiectelor de la serviciu. Valabil și pentru programul activităților gospodărești. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să îți faci timp și pentru ceea ce îți place. Sau pentru a descoperi ceva nou ce îți umple sufletul cu bucurie. 

Pești

Vei simți nevoia de a discuta mai des cu unii membri ai familiei. De altfel, ai putea pune cariera pe locul doi astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel