EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 3 iulie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Marte se rupe de careul cu Pluto. 

Ziua începe cu Luna în Leu și se termină cu acest astru în semnul Fecioarei. În primele ore ale dimineții vom fi plini de viață, dar după prânz vom căpăta unele îngrijorări. Marte se rupe de careul cu Pluto și se pregătește să părăsească semnul Berbecului. 

Berbec

Nu este cazul să te gândești în mod exagerat la problemele de la serviciu. Cu siguranță, nu te va ajuta la rezolvarea acestora. 

Taur

În primele ore ale zilei s-ar putea să te contrazici cu unele persoane dragi. Culmea, din motive total superficiale. Seara va fi liniștită.

Gemeni

Mercur se rupe de careul cu Neptun, deci începi să vezi mai clar unele situații. Profită de prezența lui Venus în semnul tău și cere ajutor. 

Rac

Astrele îți recomandă să te bazezi doar pe ce este practic și concret. Gândurile tale pot fi destul de înșelătoare astăzi. 

Leu

Nu prea vei fi în apele tale. Chiar dacă totul în jurul tău pare minunat. Ceva te nemulțumește serios și nu îți dai seama ce anume. 

Fecioară

După prânz vei fi mai atent la emoțiile tale. Mai ales atunci când ți se cer unele lucruri, poate chiar exagerate, de către membrii familiei. 

Balanță

Este cazul să nu lași ziua aceasta să treacă degeaba. Adică ocupându-te doar de chestiunile gospodărești și atât. Ai nevoie de alte activități. 

Scorpion

Prietenii pot fi de mare ajutor. Cu o vorbă bună, cu o recomandare sau pur și simplu cu disponibilitatea lor de a te asculta. Te poți baza pe ei.

Săgetător

Vrei să le faci tu pe toate, dar trebuie să te gândești înainte dacă ești capabil sau nu. Dacă vrei doar să demonstrezi ceva, vor fi multe dezamăgiri. 

Capricorn

Bineînțeles că îi ajuți pe cei dragi. Ba chiar îți face plăcere să participi la proiectele lor. Munca va fi o adevărată terapie pentru tine. 

Vărsător

Astăzi alegi să nu îți spui părerile personale, să nu faci recomandări sau sfaturi atunci când un prieten îți povește un eveniment mai complicat. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu faci compromisuri. Nici pentru familie. Adică să nu te sacrifici pentru nevoile celuilalt în timp ce uiți total de ale tale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel