EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 14 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Opoziție Soare-Saturn. 

Opoziția dintre Soare și Saturn ne bagă în situații încurcate, greu de rezolvat sau dispute cu persoanele mai în vârstă. Soarele este în Leu și cere strălucire personală, dar Saturn din Vărsător cere înțelepciune și ajutor pentru umanitate. Veți observa o lipsă de energie, chef scăzut de a ieși în oraș sau de a petrece. Trigonul dintre Marte din Taur și Pluto din Capricorn oferă răbdare și stoicism în momentele grele. 

Berbec

Nu este cazul să te dai în stambă! Nivelul de energie este destul de scăzut. Trebuie să înveți să îți oferi pauze scurte și dese. 

Taur

Familia va fi un factor stresant pentru tine. Încearcă să nu pui gaz pe foc, ci să fii tu cel care mediază o parte dintre scandaluri. 

Gemeni

Epuizarea mentală te va împiedica să te ocupi de finalizarea unor proiecte. Încearcă să le amâni sau chiar să le anulezi. 

Rac

Orice cheltuială făcută astăzi te va stresa enorm. Mai ales dacă urmează să plătești unele facturi sau datorii. 

Leu

Te vei lovi de refuzul partenerului. Nu vei crede argumentele lui și vei deveni destul de suspicios. Ești foarte influențabil. 

Fecioară

Vei prefera să stai mai retras. Nu ai chef de gălăgie, mulțimi și discuții inutile. Participi la evenimente, dar vei fi spectatorul perfect. 

Balanță

Prietenii devin surse de stres. Și nu vei ști cum să te comporți cu ei. Cel mai bine ar fi să îi eviți pe cei mai gălăgioși astăzi. 

Scorpion

Vrei să te impui într-o situație, însă cei dragi nu îți permit. Și de aici vor apărea situații destul de provocatoare și un nivel crescut de stres. 

Săgetător

Ferește-te de orice discuție în contradictoriu! Fără să vrei, îți poți crea inamici! Sau mai bine zis, unele persoane se vor inflama prea mult. 

Capricorn

Te străduiești să nu ai cheltuieli mari, dar cei dragi te îmblânzesc. Și te vei trezi cumpărându-le tot felul de lucruri pe care le consideri inutile. 

Vărsător

Cineva trebuie să fie mai serios! Tu și partenerul veți trece printr-o serie de evenimente, iar unul dintre voi va acționa într-un mod mai rece. 

Pești

Astrele îți recomandă să eviți să îți asumi preluarea organizării unor evenimente din viața celor dragi. Lasă-i să se descurce!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel