Horoscop Camelia Pătrăşcanu 18-24 noiembrie 2019. Zodia care va avea o săptămână minunată

Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul săptămânii 18-24 noiembrie pentru fiecare zodie în parte, la Antena 3. 

Berbec

Au un start foarte bun, dar sunt foarte orgolioşi. Luni şi Marţi este foarte posibil să intre în conflict cu o persoană care nu le respectă drepturile, sau nu le oferă ceea ce ei cer în acest moment. Miercuri este una dintre cele mai bune zile. Ziua de joi le poate aduce bani. 

Taur

Aceştia sunt mai rezervaţi luni şi marţi. S-ar putea să primească veşti surprinzătoare din partea partenerilor. Îşi fac strategiile în tihnă şi în taină, astfel încât, miercuri şi joi să surprindă pe cei din jur cu ideile lor. Joi şi vineri au foarte mult de muncit, mai ales pentru cei din jur. În weekend lucrurile decurg bine sau mai puţin bine, în funcţie de cum se înţeleg cu partenerul.

Gemeni

Au chef de vizită sau primesc tot felul de informaţii şi se mişcă în funcţie de ele. Trebuie să fie atenţi la modul în care îşi rezolvă sarcinile profesionale. Mirecuri şi joi pot obţine rezultate dacă ştiu să-şi prioritizeze activităţile. Agitaţie în familie. Se pot anunţa musafiri sau schimbări legate de mediu şi de context familial. În weekend au o dispoziţie mult mai bună, dar sunt din nou cu gândul la ceilalţi.

Citeşte şi HOROSCOP RUNE 18 noiembrie - 24 noiembrie 2019. Mihai Voropchievici, zodia care primeşte cadouri şi bani

Rac

Racii sunt preocupaţi de bani. Luni şi marţi scot ceva bani din buzunar. Miercuri şi joi au chef de muncă, rezolvă multe lucruri, sunt atenţi la informaţii. Se pot anunţa musafiri sau îşi propun să viziteze pe cineva.

Leu

Săptămâna începe destul de tensionată. Leii sunt în centrul acţiunii. Miercuri şi joi sunt puşi pe treabă, se mobilizează, obţin rezultate. La final de săptămână se anunţă vizite, telefoane, întâlniri. Toate în jurul familiei. 

Fecioară

Atenţie la deciziile altora. Atenţie la sănătate, luni şi marţi. Miercuri şi joi sunt foarte mobilizate. Au randament, obţin rezultate, au insiraţie, le merge foarte bine. Joi sau vineri vin bani. În weekend sunt pe drum.

Balanţă

Au un start destul de bun al săptămânii. Pot recupera nişte bani. Atenţie la sănătate, joi. În weekend sunt într-o mare formă. 

Scorpion

Scorpionii sunt autoritari, luni şi marţi. Au multe lucruri de făcut. Sunt cu ochii pe bani. Le merge bine miercuri şi joi. Aveţi grijă la sănătate. În weekend sunt într-o formă grozavă şi fac lucrurile cum vor ei.

Săgetător

Sunt întrun tonus bun. Fac planuri pentru vacanţă. Miercuri şi joi rezolvă foarte multe lucruri. Joi şi vineri se anunţă distracţie. Atenţie la sănătate în weekend.

Capricorn

Sunt foarte atenţi la ce îşi doreşte o persoană importantă pentru ei. Sunt eficientenţi la lucru. Toată săptămâna muncesc. În weekend au timp de distracţie.

Vărsător

Sunt atenţi la imaginea lor, vor să facă impresie bună. Sunt orgolioşi. În weekend au de bifat o vizită obligatorie.

Peşti

Multă muncă luni şi marţi. Au entuziasm şi elan. Reuşesc să rezolve lucrurile, să împace pe toată lumea. În weekend au chef să plece departe, să se poată relaxa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel